Obiceiuri BIZARE ale celebrităţilor

Nu numai oamenii obişnuiţi au adesea obiceiuri ciudate. Mai multe vedete de la Hollywood au recunoscut că au obiceiuri bizare, de la smulgerea genelor şi pană la deschiderea uşilor cu coatele, potrivit Huffington Post.

RomaniaTV.net
15 sept. 2012, 06:42
Obiceiuri BIZARE ale celebrităţilor

Actriţa Olivia Munn, în vârstă de 32 de ani, cunoscută pentru rolul din „The Newsroom”, a dezvăluit un obicei ciudat.

„Nu îmi rod unghiile, dar îmi smulg genele”, a recunoscut frumoasa actriţă.

Alicia Silverstone, cunoscută pentru rolul din comedia „Clueless”, a stârnit un val de controverse după ce a povestit că mestecă mâncarea fiului ei, Bear Blu, înainte să i-o dea acestuia s-o mănânce.

Johnny Depp, starul din seria „Piraţii din Caraibe” şi tatăl a doi copii, a declarat că îi face o deosebită plăcere să se joace cu păpuşi Barbie.

Mila Kunis, frumuşica din drama „Black Swan”, se joacă în mod obsesiv jocul de strategie World of Warcraft.

Jason Segel a declarat la un moment dat pentru New York Magazine că: „Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am o casă ceva mai mare acum şi am o cameră specială pentru păpuşi. Dar pentru mult timp am trăit într-o garsonieră care era plină de păpuşi”.

Jane Lynch, „antrenoarea malefică” din serialul „Glee”, a recunoscut în autobigrafia sa că a fost la un moment dat dependentă de siropul de tuse.

Simon Cowell, membru al juriului X Factor, a declarat că: „Mă urc în copaci zilnic. Este un fel de ritual”.

Gwyneth Paltrow a povestit la un moment dat pentru Harper’s Bazaar că ea şi copiii ei, Apple şi Moses (la vremea aceea în vârstă de 7 şi respectiv 5 ani) „se bagă cu toţii în cadă”.

Cameron Diaz a spus cu ceva timp în urmă că obişnuia să dechidă uşile cu coatele pentru a evita să pună mâna pe clanţe, din cauza Tulburării Obsesiv-Compulsive de care suferă.