Obiceiuri zilnice care fac rău tiroidei

Publicat: Miercuri, 14 Ianuarie 2015 11:28 // Actualizat: Joi, 15 Ianuarie 2015 16:55 // Sursa: romaniatv.net

Te preocupi să mănânci sănătos și să faci tot ce trebuie pentru a nu te îmbolnăvi, dar, chiar și așa, sunt câteva obiceiuri care pot face rău tiroidei.

Tiroida, o glandă mică în formă de fluture situată  în partea antero-laterală a gâtului, controlează metabolismul. Ea poate fi afectată, însă, de mai multe obiceiuri zilnice.

Specialiștii spun că în organismul nostru se găsesc perclorați. Percloratul este un produs secundar folosit la fabricarea rachetelor și a combustibilului, airbagurilor și a focurilor de artificii. Această toxină se poate găsi și în apă de la robinet și în unele alimente.

Citeşte şi Ce dezvăluie menstruaţia despre sănătatea ta

Oamenii de știință au constatat la scară largă expunerea oamenilor la perclorați, precum și o conexiune între nivelurile de perclorat și nivelul hormonilor tiroidieni. Potrivit unui studiu recent, nou-născuții cu niveluri ridicate ale hormonului de stimulare a tiroidei pot fi afectați de cantitățile mici de perclorat care se găsesc în apa de băut a mamei lor.

Vezi ce alte obiceiuri îți afectează tiroida aici.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 ian 12:02
...dar, chiar și așa, sunt câteva obiceiuri care pot face rău tiroidei. Citește mai departe… Citeste mai departe: Apa de la robinet îţi înbolnăveşte tiroida ...
14 ian 11:54
...a nu te îmbolnăvi, dar, chiar și așa, sunt câteva obiceiuri care pot face rău tiroidei. Citește mai …read more ...
14 ian 11:46
... .recentcomments a{display:inline !important;padding:0 !important;margin:0 !important;}
ultimele stiri


Just another WordPress...
14 ian 11:37
...tot ce trebuie pentru a nu te îmbolnăvi, dar, chiar și așa, sunt câteva obiceiuri care pot face rău tiroidei. Citește mai departe… Source: romaniatv.net
...
1
EUR
4.8426
RON
30 May
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H