Obiceiuri proaste ale femeilor care le afectează sănătatea

Exerciţii fizice, dietă sănătoasă, meditaţii, pe toate le facem în dorinţa de a fi sănătoase şi frumoase. Cu toate acestea, femeile comit câteva greşeli, fără să-şi dea seama, care le periclitează sănătatea.

RomaniaTV.net
29 mart. 2014, 21:19
Obiceiuri proaste ale femeilor care le afectează sănătatea

Iată câteva exemple.

 1. Poartă zilnic tocuri înalte

Multe femei optează pentru purtarea zilnică a pantofilor cu toc. Vestea proastă este că tocurile înalte afectează postura, pun presiune pe încheieturi şi pot cauza boli precum artrită, dureri de spate, afectarea tendoanelor şi apariţia “degetelor ciocan”. Vestea bună este că poţi purta din când în când partofi cu toc mare, însă pentru uzul zilnic nu depăşi 4 cm de toc.

2. Nu se demachiază la culcare

Sunt puţine femeile care n-au “uitat” să se demachieze seară la culcare. Vestea proastă este că produsele cosmetice aplicate pe faţă, plus murdăria acumulată peste zi din mediul înconjurător, plus uleiurile naturale ale corpului se acumulează pe piele şi formează un amalgam care afectează porii şi sănătatea tenului. De asemenea, mascara irită ochii şi poate genera chiar infecţii serioase dacă nu este îndepărtată corect înainte de culcare.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.