Obiceiuri proaste care îţi vor distruge relaţia

Femeile se poartă uneori ciudat în primele luni de relaţie, lăsând loc nesiguranţelor şi orgoliului. Reprezentanţii sexului puternic nu primesc întotdeauna cu braţele deschise micile capricii ale jumătăţilor lor, iar tu trebuie să înveţi ca toate au o limită.

25 nov. 2014, 09:49
Obiceiuri proaste care îţi vor distruge relaţia

Daca esti la inceput de relatie si vrei ca aceasta sa dureze, trebuie sa ai grija sa nu-l scoti din minti pe barbatul de langa tine. Iata care sunt cele 5 greseli majore pe care le comit femeile, vrand – nevrand si care au „darul” de a le distruge relatiile mai devreme sau mai tarziu:

1. Nesigurantele

Femeile sunt uneori nesigure pe ele la inceputul unei relatii. Daca si tu obisnuiesti sa faci asta, trebuie sa inveti sa te controlezi, spre binele tau si al relatiilor tale. In primul rand, barbatilor le plac femeile increzatoare in fortele proprii, iar in momentul in care tu iti vei pierde statutul de femeie independenta si sigura pe ea, el isi va pierde interesul. In al doilea rand, risti sa uiti de beneficiile relatiei, inlocuindu-le cu temeri; nu vei mai putea sa te bucuri de tot ceea ce ti se intampla in cuplu, pentru ca vei fi prea ocupata sa te temi de faptul ca ai putea pierde asta. Invata sa traiesti clipa si sa fii fericita si nu uita ca, de vreme ce barbatul de langa tine s-a implicat in aceasta relatie, a facut-o din motive intemeiate; identifica-ti calitatile si pretuieste-te, fara sa mai lasi loc nesigurantelor.

Citeşte şi SĂNĂTATEA TA: De ce este bine să dormi lângă iubitul tău

2. Legaturile cu trecutul

Numeroase femei au tendinta de a trai in trecut, chiar daca prezentul este cel mai important. Te legi de micile lui greseli care s-au intamplat acum un secol? Esti obsedata de fostele lui iubite sau, dimpotriva, il compari pe el cu fostii tai parteneri? Fiecare persoana porneste in relatii cu un bagaj in mana, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-l tii la vedere si sa-i scoti ochii celui de langa tine cu lucruri care nu au nici o legatura cu relatia voastra si cu prezentul.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.