Obiceiurile absurde ale vedetelor, dezvăluite de asistenţii lor personali

Am putea crede că vedetele sunt oameni ca şi noi, dar ne-am înşela categoric. Asta dacă ar fi să ne luăm după pretenţiile şi după toanele pe care le au. O parte dintre secretele lor ascunse au fost dezvăluite de asistenţii lor personali, informează antena3.ro.

RomaniaTV.net
15 ian. 2016, 14:16
Obiceiurile absurde ale vedetelor, dezvăluite de asistenţii lor personali

Iată câteva exemple:

Kim Kardashian: nu doar că nu face nici un secret din injecţiile cu grăsime pe care şi le face în fese şi în obraji, dar are grijă să aibă o cantitate mare de grăsime într-un frigider special, pentru a apela la el în orice clipă.

Taylor Swift: tânăra cântăreaţă nu vrea să aibă în preajmă decât de oameni frumoşi. „Ea se înconjoară de manechine care rămân în decor ca o pictură drăguţă”.

Jennifer Aniston: ea detestă să-i fie cald sau transpirată, aşa că ea le cere asistentelor să care peste tot ventilatoare mici sau să-i pună pe frunte gheaţă.

Angelina Jolie: vedeta îşi obligă asistentele să se uite la filmele ei, care au fost un eşec, pentru a avea un feedbackpozitiv.

Justin Bieber: se culcă cu tot anturajul său, inclusiv cu femeile de serviciu.

Citeşte şi  Vedetele, umilite de o actriţă de comedie. Nu îşi imaginau că sunt atât de penibile FOTO

Lady Gaga: are nevoie de asistentă 24 de ore din 24. Odată, a chemat-o pe una dintre ele în mijlocul nopţii să-i schimbe DVD-ul, pentru că era prea obosită să se ridice de pe canapea.

Julia Roberts: are o obsesie pentru costumele din filmele ei. O dată pe an îmbracă rochia din Pretty Woman pentru soţul ei, Danny.

Matthew McConaughey: are un fetiş cu mâncarea. Vrea să meargă în cele mai bune restaurante din fiecare oraş şi se uită mult la farfurii şi chiar le vorbeşte.

Jessica Simpson: nu plăteşte niciodată ceea ce serveşte la bar sau restaurant. Crede că totul trebuie să fie gratuit pentru ea.

Mila Kunis: actriţa se teme ca soţul ei, Ashton Kutcher, să nu se culce cu bona, aşa că nu-i permite să rămână singură cu el.

Selena Gomez: este extrem de dezordonată. Aşa că în mai puţin de 24 de ore, camera sa de hotel e un dezastru.

Scarlett Johansson: este adorabilă cu toată lumea, mai puţin cu mama ei. Când cele două sunt împreună, se ceartă mereu.

Christian Bale: are obiceiul să dea lecţii asistentelor lui, până când le face să plângă.

Citeşte şi  VEDETE cu nasul mare. Le-a adus bani şi faimă: „Năsoşii au un farmec nebun!” GALERIE FOTO