Obiceiurile de milionar de care Irinel Columbeanu nu se dezice. Ce pretenții are la azil: „Vrea sushi și croissante”

Irinel Columbeanu nu a dat uitării obiceiurile de milionar, nici măcar la azil. Fostul om de afaceri are preferințe aparte în ceea ce privește mâncarea.

26 ian. 2024, 08:40
Obiceiurile de milionar de care Irinel Columbeanu nu se dezice. Ce pretenții are la azil: „Vrea sushi și croissante”
Obiceiurile de milionar de care Irinel Columbeanu nu se dezice. Ce cerințe cu pretenții are la azil:

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni din țară, însă acele vremuri au apus de mult atunci când și-a pierdut toată averea agonisită. Acum, fostul milionar trăiește la azil, acolo unde are parte de îngrijirile necesare și de un acoperiș deasupra capului.

Citește și: EXCLUSIV Cum arată la interior vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu, mistuită de foc în 2020. Conacul aflat în paragină încă mai păstrează articole de mobilier și de îmbrăcăminte aparținând lui Irinel, Monicăi și Irinucăi

Obiceiurile de milionar de care Irinel Columbeanu nu se dezice nici la azil

Deși acum duce un trai modest, acesta nu a uitat de plăcerile pe care și le făcea mereu când avea conturile pline. Chiar patronul centrului pentru bătrâni a dezvăluit ce pretenții culinare are Irinel Columbeanu. Fostul milionar susține că și-a găsit liniștea la căminul de bătrâni, unde și tatăl său și-a petrecut ultimele clipe de viață. Iri s-a acomodat foarte rapid noii sale vieți, însă nu se simte pregătit să renunțe și la obiceiurile avute în trecut, pe vremea când locuia în palatul de la Izvorani.

În acest context, Ion Cassian a dezvăluit că fostul soț al Monicăi Gabor mănâncă ce este în meniu, în funcție de regimul pe care trebuie să îl respecte, însă mai are din când în când și anumite pofte culinare, astfel că îl roagă adesea să îi cumpere sushi și croissante.

Irinel s-a acomodat cu noi, vorbesc adesea cu el, mănâncă ce este în meniu, care este stabilit de un nutriționist, în funcție de bolile fiecărui pacient, unii au diabet, alții au colesterol. Evident că, aici, la noi, nu este ca acasă, unde mâncai ce voiai, aici nu ai voie prăjeli, gogoși. Dar, când ies în oraș, Irinel Columbeanu mă mai roagă să îi cumpăr cam ce pofte are el, vrea sushi și croissante, de obicei. Îi cumpăr, evident, pentru plăcerea lui”, a mărturisit Ion Cassian, pentru playtech.ro.

Situația lui Irinel Columbeanu nu s-a îmbunătățit financiar nici în momentul de față, având în vedere că încă are restanțe de plătit la azil. Cu toate acestea, patronul căminului spune că nu se pune problema ca fostul milionar să ajungă pe străzi.

Mai are restanțe, nu foarte mari, adică nu e plătit totul 100%. Dar asta nu înseamnă că, dacă nu va reuși să plătească tot, eu îl voi da afară. Va sta la noi cât va dori, cu pensia lui, de 2.000 de lei”, a mai precizat Ion Cassian, pentru aceeași sursă menționată mai sus.

În ciuda faptului că și-a pierdut toată averea și a ajuns să trăiască la căminul de bătrâni, Irinel Columbeanu nu a fost uitat de prietenii săi care îl vizitează destul de des. Cât despre fiica lui, patronul azilului a subliniat faptul că fostul afacerist are o relație foarte bună cu Irinuca și vorbesc mereu la telefon. Chiar dacă fata nu a apucat până acum să vină în România și să îl vadă, aceasta încearcă pe cât posibil să îi fie alături tatălui său și să îl ajute financiar.

Irinel Columbeanu are prieteni care îl vizitează, se vede că o fac din plăcere, necondiționat. Iar cu fiica lui, Irinuca, are o relație foarte bună. Ea încă nu a ajuns la azil, încă nu a venit în România, dar vorbesc des la telefon, Irinuca îi mai trimite și niște bănuți”, a mai precizat patronul azilului.

Citește și: Tzancă Uraganu și Irinel Columbeanu au luat masa împreună, chiar acasă la manelist! ”Sunt sigur că s-a simțit bine”