EXCLUSIV Cum arată la interior vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu, mistuită de foc în 2020. Conacul aflat în paragină încă mai păstrează articole de mobilier și de îmbrăcăminte aparținând lui Irinel, Monicăi și Irinucăi

România TV a pătruns în interiorul vilei de la Izvorani, locul în care, în urmă cu câțiva ani, se țineau cele mai exclusiviste petreceri. În toamna anului 2020, însă, conacul a fost mistuit de flăcări. În prezent, casa arată ca o ruină, iar în camere se mai găsesc articole de îmbrăcăminte și de mobilier aparținând lui Irinel, Monicăi și Irinucăi.

24 ian. 2024, 18:13

Vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu a devenit, în ultimele luni, un fel de muzeu pentru internauti. Din ce în ce mai mulți tineri se filmează în palatul celui care cândva facea parte din spuma societății. Vila de pe malul lacului Snagov îi aparține acum avocatei care l-a reprezentat pe fostul afacerist în procesul de divorț.

Casa ar fi ajuns în posesia acesteia dupa ce Irinel i-ar fi cerut împrumut o sumă de bani. Lovit de problemele financiare, Irinel Columbeanu nu a reușit să mai restituie suma de bani și, astfel, palatul a ajuns în posesia avocatei. După spusele fostului afacerist, aceasta nu s-a ocupat de proprietate pentru că ar fi avut probleme cu DNA-ul, iar pe respectiva proprietate ar exista acum un sechestru asigurător.

Cum arată la interior vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu, care a fost mistuită de foc în 2020

Înainte de a izbucni incendiul aici, casa era scoasă la vânzare la prețul de 3,9 milioane de euro. Locuința are 15 încăperi.

Incendiul a izbucnit la subsol, a ajuns mai apoi la parter, cuprinzând o suprafata de 1000 metri pătrati.

Aici aveau loc unele dintre cele mai exclusiviste petreceri de lângă Capitală.

Mobilierul de lux al lui Irinel Columbeanu a fost scos afară după incendiu. Acum, toate canapelele scumpe ale fostului milionar de la Izvorani au ajuns bune de aruncat.

Citeste si EXCLUSIV Cum arată camera de la azilul din Ghermăneşti în care locuieşte Irinel Columbeanu. Fostul milionar nu a renunţat la ţinutele extravagante

Sute de sticle de băutură încăpeau în crama lui Irinel Columbeanu, care și ea a ajuns o ruină.

De asemenea, în vilă se mai află o sală de forță, o piscină interioară, un jacuzzi și mai multe bucatarii.

Conacul aflat în paragină încă mai păstrează articole de mobilier și de îmbrăcăminte aparținând lui Irinel, Monicăi și Irinucăi

Mai multe obiecte de mobilier, dar și de îmbrăcăminte și jucării de-ale Irinucăi au supraviețuit incendiului. În garajul casei există chiar și o casetă cu Irinuca de când era mică.

Apartamentul matrimonial era situat la etajul al doilea si era format din mai multe incaperi printre care dormitorul cu vedere la intrarea principala in vila. Tot aici se aflau doua dresinguri, două bai, o bucatarie mica, dar si o incapere in care Irinel isi tinea colectia de DVD-uri.

Citeste si EXCLUSIV Irinel Columbeanu, plin de recunoştinţă faţă de Mr. Pink: „M-a ajutat financiar, m-a mişcat acest gest al lui. Monica a avut mare noroc, a ajuns pe mâini bune”

Fostul afacerist de la Izvorani a spus în repetate rânduri că, după părerea lui, focul ar fi fost pus. Columbeanu este de părere că ar fi vorba despre un furt deghizat pentru frescele de mare valoare ale lui Sabin Bălașa.

Cei care doresc să-l ajute financiar pe Irinel Columbeanu o pot face prin donaţii în contul:

FUNDATIA SF. IOAN

RO58 RNCB 0588 1082 2393 0001

RNCBROBU