Obiceiurile femeilor care îi enervează pe bărbaţi

Iată care sunt acele mici obiceiuri ”nevinovate” care îi pun pe fugă pe bărbaţi. Dacă nu te sună după prima întâlnire ştii de ce acum.

RomaniaTV.net
14 ian. 2015, 11:39
Obiceiurile femeilor care îi enervează pe bărbaţi

1. Îi furi mâncarea. Pentru că ţii la siluetă şi nu vrei să pari ”hămesită” îţi comanzi mereu foarte puţină mâncare. Şi cum toată ziua ţi-ai petrecut-o în faţa oglinzii să arăţi trăznet la întâlnire nu ai reuşit să mănânci mai deloc astăzi. Asumă-ţi riscul de a te considera o gurmandă mai degrabă decât să fii ”hoaţa de mâncare”.

2. Întârzii. ”Perfection takes time”, ştim asta, dar nu îi spune aşa ceva şi lui după ce te aşteaptă jumătate de oră în plus faţă de sfertul academic pe care ţi l-a oferit deja. Data viitoare este posibil să nu mai fie o data viitoare!

Obiceiuri banale care ii innebunesc pe barbati

3. Foloseşti sexul ca armă. Ferească Sfântul să facă un pas greşit că e tăiat de la ”porţie” o săptămână întreagă. Devii brusc extrem de obosită şi te doare capul mai mereu. Şi ce este cel mai rău la asta e că te pedepseşti şi pe tine însăţi!

4. Discuţiile interminabile la telefon. Când ajungi seara acasă eşti cu telefonul la ureche cu mama ca să o anunţi că ai ajuns cu bine acasă, după care o suni pe prietena cea mai bună să îi spui ce crimă în materie de fashion a comis şefa ta apoi te sună o colegă de la job să îţi ceară părerea în legătură cu o pereche de pantofi şi tot aşa până pui capul pe pernă şi adormi buştean. Sună cunoscut scenariul?

Cum ii spui ca il iubesti fara cuvinte

5. Nu ştii să primeşti un compliment. Îi reproşezi că nu îţi face complimente, dar atunci când îţi spune cât de bine arăţi în rochia roşie îi spui că nu-i adevărat, că te face să arăţi la fel de mare ca Rusia! Ce să mai înţeleagă bietul de el?

Iata obiceiurile femeilor care ii enerveaza pe barbati pe cosmopolitan.ro.