OBIECT CIUDAT, de natură nepământeană, găsit la 40 de metri în pământ de un MINER: Este un OZN FOTO

Un obiect bizar a fost descoperit de un excavatorist rus în timpul unor săpături în Siberia. Astfel, el seamănă cu un OZN antic şi pare să nu fie creat de oameni.

07 feb. 2015, 10:46

Obiectul în forma unei farfurii zburătoare a fost dezgropat în timpul lucrărilor de excavare de o companie minieră de cărbune în regiunea Kuznetsk din Siberia, Rusia. Ulterior, arheologii au fost chemați pentru a examina „ambarcațiunea”, cei care au găsit-o considerând că este vorba de un obiect artificial misterios, care ar fi putut să cadă din spaţiu în urmă cu zeci de mii de ani ca apoi să fie îngropat, potrivit Mirror.

Citeşte şi NASA a lansat satelitul SMAP pentru monitorizarea umidităţii din sol

OZN-ul are o formă aproape perfect circulară, cu un diametru de aproximativ 1.2 metri și o greutate de aproximativ 200 de kilograme.

Nu a fost greu să îmi dau seama că este ceva acolo, era foarte mare şi se distingea clar de restul pământului din jur. Nu am mai văzut asa ceva şi este un mister să îl găsesc în mijlocul pustietăţii, unde nu a călcat niciodată un om„, a povestit cel care l-a descoperit, Boris Glazkov, un excavatorist de 40 de ani.

Citeşte şi Imagini SPECTACULOASE cu asteroidul care a trecut pe lângă Pământ VIDEO