BIZAR. Obiecte ale megastarurilor, cumpărate de fani: De la un şerveţel cu muci, la un ciorap rupt FOTO

Viaţa celebrităţilor a fascinat întotdeauna publicul. Mulţi dintre fani ar face orice să ajungă în preajma idolilor lor, iar unii ar plăti oricât pentru un obiect care a aparţinut sau care a fost atins de vedeta perferată. Vezi mai jos un top al celor mai ciudate suveniruri pe care admiratorii le păstrează de la idolii lor. 

16 oct. 2013, 17:31
BIZAR. Obiecte ale megastarurilor, cumpărate de fani: De la un şerveţel cu muci, la un ciorap rupt FOTO

Chiar şi mega-starurile au idoli în randul vedetelor. Lady Gaga este hotărâtă să plătească peste un milion de lire pentru câteva fotografii cu Michael Jackson, scoase la licitaţie. Imaginile cu scalpul tăiat al artistului sunt destul de şocante.

Michael Jackson a suferit un accident în ianuarie 1984, iar de atunci, din cauza durerilor pe care le-a tot avut, a devenit dependent de medicamente.

Un fan obsedat de Britney Spears a plătit 3.100 de lire pentru testul de sarcină pe care aceasta l-a făcut într-o cameră de hotel, în 2005, şi pe care l-a uitat acolo.

Rinichiul pietrificat al actorului William Shatner a fost cumpărat de cineva cu 16.000 de lire, bani pe care i-a donat apoi unei asociaţii de caritate.

Actriţa Scarlett Johansson a scos la vânzare pe eBay şerveţelul în care şi-a suflat nasul în timpul emisiunii lui Jay Leno, în 2008. Un admirator a plătit 3.600 de lire pentru bizarul obiect.

Celebra moderatoare Ellen Degeneres a scos la vânzare, în 2011, pe eBay o şuviţă de păr care aparţine şi mai celebrului Justin Bieber. O fană înfocată a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puţin de 25.000 de lire.

Un dentist din Canada a plătit, în 2011, 20.000 de lire pentru un dinte care i-a aparţinut lui John Lennon. Medicul a dezvăluit că intenţionează să îl cloneze pe celebrul rocker. „Dacă oamenii de ştiinţă cred că pot clona mamuţi, atunci John Lennon ar putea fi următorul pe listă”, a spus canadianul.

O radiografie care a aparţinut lui Marilyn Monroe, făcută cu doar două luni înainte de decesul acesteia în 1962, a fost vândută cu 33.000 de lire. Poate că nu este cea mai flatantă fotografie a celebrei actriţe, însă nu oricine se poate lăuda că are în colecţie imaginea coastelor lui Marilyn Monroe.

În cadrul unei licitaţii unde s-au vândut mai multe obiecte care i-au aparţinut lui Elvis Preseley, cineva a plătit 11.300 de lire pentru un borcănaş care conţinea câteva fire de păr ale celebrului Regele al Rock ‘n’ Roll-ului.

Cele mai mult admiratoare şi-a dori să ia masa cu Justin Timberlake, însă cum acest lucru nu e cu putinţă, o fană s-a mulţumit să cumpere o felie de pâine pe care cântăreţul nu a mai mâncat-o la micul dejun. Femeia a scos 640 de lire din portofel pentru ciudatul suvenir.

Cea mai bizară dintre toate licitaţiile a fost cea în care s-a scos la vânzare un borcan care, se pare, conţinea aerul pe care l-au respirat Angelina Jolie şi Brad Pitt. Cineva a plătit pentru acest borcan 340 de lire.

Un admirator sau o admiratoare a plătit, în 2004, 551 de lire pentru un ciorap murdar, transpirat şi rupt, doar pentru ca aparţinuse cântăreţului Bryan Adams.

Sursa FOTO: The Sun