Obiectul pe care nu trebuie să îl ai niciodată în dormitor. Aduce ghinion mare. Marian Golea îţi spune ce atrage norocul

Dacă vrei să ai noroc în dragoste trebuie să scapi imediat de aceste obiecte din dormitor. Experții vin cu câteva sfaturi pentru cei care nu și-au găsit încă sufletul pereche. Astrologul Marian Golea a explicat ce trebuie să faci ca să ai o relație fericită și armonioasă.

02 feb. 2024, 19:08
Obiectul pe care nu trebuie să îl ai niciodată în dormitor. Aduce ghinion mare. Marian Golea îţi spune ce atrage norocul
Horoscop chinezesc Marian Golea. Ce zodii au noroc la bani în luna noiembrie

Astrologul Marian Golea explică faptul că mulți oameni au în dormitor obiecte despre care nu știu că pot aduce ghinion. Spre exemplu oglinzile: deși sunt frumoase, acestea trebuie să stea departe de camera în care ne odihnim.

“În dormitor nu ai voie să ai poze numai cu tine, deoarece atrage singurătatea. Dacă ești bărbat și pui poze numai cu femei, vei atrage mai multe relații și nu vei avea nicio relație stabilă. Trebuie să îți definești foarte bine aspirația, care este familia. Poți să pui poze cu familia ta originală, în care ești tu fericit, dacă nu ai cu altcineva. Nu cu prietenii, deoarece nu îi bagi în același cerc de relații.

Nu este bine să avem oglinzi în dormitor. Pe vremuri, oglinzile erau din metal și atunci când puneai oglinzi în dormitor, aduceai foarte mult element strălucitor. Acel element strălucitor se spune că aduce o nouă persoană în relație, în cuplu. Oglinzile nu sunt bune, se spune că multiplică relațiile în cuplu.

Anca Dimancea, reguli feng shui despre cum trebuie să ne decorăm casa în 2024. Cum să faci bani cu regulile Feng Shui. Aşa vei avea parte de belşug,

În același timp, se spune că animalele de companie într-o casă, în special o pisică, înseamnă lipsă de dragoste. Oamenii înlocuiesc dragostea partenerului cu dragostea unui animal. Când veți vedea doi parteneri care au un animal de companie înseamnă că nu mai au foarte multe împreună. Nici păsările nu se țin în casă, mai ales închise într-o colivie. Asta înseamnă că acei oameni vor să-și demonstreze autoritatea. Se pot folosi simboluri cu păsări în pereche, dar nu păsări vii”, a declarat Marian Golea pentru fanatik.ro.

Obiecte de ținut în dormitor care aduc norocul în relații

În continuare, Marian Golea a explicat ce obiecte ne pot ajuta să aducem dragostea și armonia în viața noastră. Fie că ai deja o relație în care își dorești să păstrezi armonia sau ești în căutarea sufletului pereche, aceste obiecte te vor ajuta să îți atingi țelurile.

“Pentru fetele care sunt în căutare de relații este bine să aibă un bujor în cameră. E bine să aibă un loc unde să-și dorească să vină cineva. De obicei, o fată are un dulap cu prea multe haine.

Întrebarea este, dacă ar veni un partener, unde și-ar pune o haină? Se spune că trebuie să-și elibereze un mic spațiu din dulap, pentru a face loc unui nou venit. Să-i facă loc în viața ei. Sunt multe femei care își doresc relații, dar nu sunt pregătite. În funcție de elementele personale, se calculează ce elemente îi lipsesc. Elementul care lipsește devine element favorabil. Întotdeauna se caută un simbol de dragoste.

Horoscop 3 februarie 2024. Zi cu multe cheltuieli, planificaţi-vă bugetul cu atenţie!
Aceste simboluri au fost alese datorită statorniciei. Spre exemplu, rățuștele mandarine se știe că trăiesc împreună, iar dacă una dintre ele moare, cealaltă rămâne singură. Mai există un simbol care se numește dubla fericire.

Acest simbol reprezintă uniunea dintre simbolul de fericire chinezesc. Acest simbol a apărut în anii 300-400 și a fost adoptat ca simbol de statornicie. Mai poți aduce doi cocostârci, întotdeauna în pereche. Poți să pui oricare două păsări”, a spus astrologul Marian Golea pentru sursa citată.