Anca Dimancea, reguli feng shui despre cum trebuie să ne decorăm casa în 2024. Cum să faci bani cu regulile Feng Shui. Aşa vei avea parte de belşug

Cum trebuie să ne decorăm casa în 2024? Anca Dimancea, totul despre o nouă epocă în Feng Shui: "Se schimbă energia".

02 feb. 2024, 14:34
Anca Dimancea, reguli feng shui despre cum trebuie să ne decorăm casa în 2024. Cum să faci bani cu regulile Feng Shui. Aşa vei avea parte de belşug

Anca Dimancea, specialist în zodiacul chinezesc, oferă câteva detalii despre Perioada sau Epoca de foc 9, care începe pe 4 februarie 2024 și se termina pe 4 februarie 2043 şi face parte din Ciclul Inferior. Anca Dimancea a menționat că fiecare tranziție are ca durată 20 de ani, iar acest lucru influențează atât evoluția societății, cât și a individului. Tot aceasta a vorbit și despre energia casei, declarând că o locuință care nu este ocupată timp de șase luni, își pierde energia.

Anca Dimancea: Cum ne decorăm casele în noua perioadă de Fengshui?

O nouă perioadă de Fengshui ne bate la ușă, semn clar că designul casei noastre trebuie schimbat. În această perioadă energiile se schimbă, iar noi trebuie să ne reîmprospătăm mediul în care trăim, pentru a evolua constant.

„O perioadă durează 20 de ani. Trebuie să facem schimbări pentru a nu avea probleme grave. Dacă nu ne schimbăm casa nu doar că o să stagnăm, ci o să dăm înapoi.

Horoscop chinezesc februarie 2024 Anca Dimancea anunţă zodia care trebuie să aibă grijă la planul financiar
Amprenta casei se calculează în două săptămâni. Putem schimba casa prin accesorii, nu trebuie neapărat să vopsim pereții în culori. Pe toată perioada lui 9 avem șansa să schimbăm lucruri. Din 20 în 20 de ani sunt schimbări majore pe pământ. Nu aruncați obiectele din casă, repoziționați-le. Culorile sunt primele la care trebuie să ne uităm. O casă care nu este ocupată 6 luni de zile, își pierde energia. Casa este altarul nostru.”, a declarat Anca Dimancea.

Cum atragem protecția și bunăstarea?
Cu toții avem n e dorim să simțim bunăstare și protecție. Astfel, există câteva remedii care en ajută să dobândim aceste lucruri.

„Există mai multe feluri de protecție în Feng Shui. Sunt remedii de un anumit tip. Remedii pentru casă, pentru locul de muncă, pandantive care au simbolurile folosite pe amulete și remediile din casă, chiar sunt inele pentru protecție și sănătate. Deci, depinde pentru ce urmărim protecția.

Există protecție împotriva oamenilor care nu ne vor binele. Protecțiile vin pe mai multe căi. Există rugăciunile, există mantrele, ritualuri, remediile, care sunt foarte puternice. Nu se face duș cu remediile și nu se intră în apa mării. Nu ascundeți remediile în spatele draperiilor, trebuie să fie vizibile ca să ne ajute.”, a explicat Anca Dimancea, la WOWzodiac.

Cum să faci bani în 2024, cu regulile Feng Shui. Află cele mai tari trucuri care te pot ajuta să faci bani, așa cum nici nu visai. Anca Dimancea, unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din România, oferă cele mai interesante sfaturi pentru o viață îmbelșugată, la care nici nu vă așteptați.

Arta Feng Shui este o practică tradițional-chinezească, ce se concentrează pe aranjarea și organizarea spațiului în așa fel încât să creeze o armonie și echilibru în mediul înconjurător.

Această artă se bazează pe credința că modul în care spațiul este organizat poate afecta starea de bine și succesul celor care trăiesc sau lucrează în acel spațiu.

Anca Dimancea, expertă în horoscopul chinezesc, a dezvăluit câteva remedii esențiale pentru a avea în locuința ta în anul 2024, în funcție de problemele cu care te confrunți.

Înainte de a selecta aceste remedii, este important să știi cum să le plasezi în spațiul tău, sfat oferit de specialistă. Tot ce ai nevoie este o busolă pentru a identifica cu ușurință toate sectoarele din casa ta, mai ales cel financiar.

„Vorbim în primul rând de casă, unde ne trebuie ajutor, când avem semne malefice, cu probleme. Adică sectorul casei să fie populat de acestă energie nefavorabilă și vorbim despre un remediu pentru a contracara această energie. Este foarte important să avem o busolă obișnuită, le recomand pe cele militare.

Trebuie să ne găsim sectoarele în casă și la birou, pentru cei care stau mult timp la birou, dacă știu că numai acolo lucrează. Amuletele nu trebuie să fie atinse de oameni din exterior, ci numai de cei care lucrează la acel birou.”, a dezvăluit Anca Dimancea în cadrul emisiunii Wownews.
Unde să amplasezi amuletele norocoase
Anca Dimancea a explicat că aceste amulete nu pot fi puse la întâmplare. Dacă chiar vrei să dea rezultate, trebuie să te asiguri că le pui în zonele potrivite și respecți regulile pe care le impune această artă.

Zodiac chinezesc 2024. Anca Dimancea anunţă semnele care dau lovitura pe toate planurile

Cu ajutorul busolei, trebuie să identificăm nordul, zonele exacte. Astfel, in funcție de asta, vom ști în ce sector se află fiecare cameră și în ce fel trebuie să o amenajăm.

„Vă așezați cu busola în centrul casei și o puneți în plan, ca să nu oscileze, și apoi lăsați acul să se așeze. Unde s-a așezat acul, este Nordul, adică 0 grade, o să răsuciți busola ușor cu N-ul peste ac, iar în felul acesta o să vedeți aproximativ cam toate camerele pe ce sectoare sunt.”, a mai spus astrologul.

Ce amulete să avem în casă

Broasca este una dintre cele mai puternice amulete, care are un efect important atât în planul sănătății, dar mai ales al banilor. De precizat, însă, că se mută de la an la an și nu se dă, sub nicio formă, cu împrumut.

Broasca te ferește de energiile negative, de rele și atrage în viața ta sănătatea și banii. Se pune în zona unde vrei să atragi energiile, în funcție de nevoile pe care le ai.

„Pentru stelele malefice, trebuie remediu, ca să nu avem surprize neplăcute de-a lungul timpului. Aceste remedii trebuie amplasate anual, le mutăm de la un an, la altul. Nu le dăm împrumut sub nicio formă, nu le aruncăm. Dacă ne mutăm, le putem transfera, cu condiția să le punem pe sare trei zile și trei nopți.

O amuletă care acoperă atât sectorul financiar, cât și sănătatea și longevitatea și protecția este broasca cu foarte multe simboluri pe carapace. Se amplasează în funcție de necesități, în sectorul respectiv”, spune specialistul.
Conform astrologului, „dragonul auriu” este un remediu pentru multe zodii. Nu trebuie să optăm pentru un dragon amenințător, care scuipă foc, cu unul simplu, care să aducă prosperitate și sprijin.

Poate fi plasat la intrare și ar trebui amplasat pe un postament, dar în niciun caz direct pe podea. Evitați să le amplasați în bucătărie, baie sau cămară. Respectați regulile acestea și veți atrage numai bogății.

Pentru a contracara influența stelei 3, care aduce neînțelegeri și lipsă de armonie în cuplu sau la locul de muncă, există 3 mere.  Acestea au o importanță deosebită și pot fi așezate pe centrul mesei dintr-o sală de ședințe.

Anca Dimancea anunță care e singura zodie cu mare noroc. Vine o perioadă neașteptată pentru ea în februarie

Anca Dimancea a anunțat care e zodia cu mare noroc în această perioadă. Se pare că luna februarie aduce surprize pentru foarte mulți dintre nativi. Unii trebuie să muncească mai mulți, iar alții de bucură de o perioadă fabuloasă.

Anca Dimancea a dezvăluit ce se întâmplă în luna februarie. Specialistul în zodiacul chinezesc anunță o perioadă tumultoasă pentru Bivol. De asemenea, alți nativi trebuie să fie atenți la anumite detalii.

Evident, există și zodii ceva mai norocoase. Important este însă modul de acțiune. Anca Dimancea spune că luna februarie este una axată pe muncă și pe recuperare. Pe de altă parte, poate fi și destabilizatoare pentru unele persoane.

Care e zodia cu mare noroc în luna februarie? Astrologul a prezentat pe larg situația fiecărui nativ în parte. Bivolii ajung să se simtă obosiți, iar Șobolanii ar fi bine să fie atenți la partea de sănătate.

Nici Tigrii nu o duc prea grozav. Pe de altă Iepurii au noroc din plin din punct de vedere amoros. Șerpii trebuie să fie atenți și ei la partea financiară, iar Câinii nu trebuie să aibă mari așteptări, ci mai degrabă să fie atenți la ce se întâmplă în jurul lor.

Cocoșii sunt norocoșii lunii februarie. Au șansa să profite de tot ceea ce li se oferă din punct de vedere financiar, sentimental și nu numai. Mistreții pe de altă parte, este bine să fie atenți la posibilele probleme de sănătate.

Două zodii trebuie să fie atente la partea de sănătate

„Pentru Șobolani, mare grijă la sănătate și atenție la relații. Bivolii au o lună obositoare cu multă muncă, dar și cu rezultate. Tigrii se vor simți obosiți, aveți grijă la răceli. Iepurii au stea de dragoste, își pot găsi un partener stabil. Dragonii nu au răbdare în această lună.Pentru Șerpi, grijă mare la planul financiar. Caii au succes pe planul dragostei, dar și la locul de muncă. Oile au o energie de ceartă, pot apărea conflicte din senin. Maimuțele, nu vă certați, nu este momentul de schimbări de job. Cocoșii, profitați din toate punctele de vedere, financiar, sentimental, tot. Câinii, nu trebuie să aveți așteptări și fiți atenți la ce se întâmplă în jurul vostru. Mistreții vor avea mici probleme de sănătate, atenție mare în trafic.”, 

a precizat Anca Dimancea, la WOWZodiac.

Astrologul menționează că în luna februarie este importantă modalitatea în care fiecare zodie în partea acționează și gândește. Iar cele mai multe lucruri care se vor întâmpla sunt legate de natură.

Totodată, Anca Dimancea mai are o recomandare importantă. Aceasta spune că este bine să ne folosim de centrul casei. Lucrurile se vor schimba aici, astfel că este nevoie ca fiecare nativ în parte să își ia măsuri de siguranță.

„Aș recomanda în primul rând, pentru această lună, să folosiți centrul casei, este foarte important. În curând va fi foarte prost aspectat centrul casei, iar noi trebuie să prevenim de pe acum.”, a mai adăugat Anca Dimancea.