Obiectul pierdut de un OZN la Aiud, cel mai MARE MISTER ale omenirii FOTO

In 1973, cativa muncitori din Aiud au descoperit trei obiecte misterioase in pamant. Acestia au chemat un specialist, care a identificat doua dintre corpuri, spunand ca este vorba despre fosile care au cateva milioane de ani, insa cel de-al treilea obiect este un mister, deoarece este realizat din aluminiu, element chimic care nu avea cum sa existe inaintea erei noastre.

RomaniaTV.net
08 aug. 2016, 13:08
Obiectul pierdut de un OZN la Aiud, cel mai MARE MISTER ale omenirii FOTO

Nici la 40 de ani de la descoperirea lui, cercetatorii nu au descoperit provenienta obiectului, scrie efemeride.ro. Multi s-au grabit sa spuna ca este vorba de o ramasita a unei nave extraterestre.

Citeşte şi INCREDIBIL. Un bărbat a fotografiat mai multe zâne în propria grădină GALERIE FOTO

„Obiectul, lung de circa 20 de centimetri, lat de circa 12,5 cm si gros de 7 cm, prezenta doua goluri cilindrice, de diametre diferite, practicate astfel incat golul cu sectiunea mai redusa penetra catre baza celuilalt, perpendicular.

Golul cu diametrul mai mare prezenta in plus o ovalizare a partii sale inferioare, efect ce parea a fi produs de un ax cu capul rotunjit, cu care s-ar fi asamblat. Pe suprafata sa inferioara cat si lateral, obiectul prezenta urme ale unor lovituri repetate, dintre care unele au fost puternice.

Toate detaliile remarcate sugerau faptul ca piesa a facut parte candva dintr-un ansamblu funcsional si ca a fost pierduta dintr-un motiv oarecare, in albia de atunci a raului”, a scris inginerul Florin Gheorghita, in cartea „Enigme in Galaxie”, aparuta in anul 1983.

Citeşte şi „Am fost răpit de extratereştri”. Interviuri senzaţionale cu persoane contactate de alte civilizaţii FOTO

Obiectul a fost analizat in Elvetia, unde s-au confirmat rezultatele de la Magurele. Mai multi specialisti au declarat ca ar avea o vechime de 250.000 de ani, insa datele de laborator indica faptul ca obiectul ar avea intre 400 de ani si 80.000 de ani. „Calcaiul” de la Aiud este si astazi in custodia Muzeului de Istorie din Cluj-Napoca.