Obscenitate în avion: O stewardesă i-a arătat degetul mijlociu unui pasager. Gestul a costat-o

O stewardesă a companiei aviatice ruse Aeroflot a postat pe Internet o fotografie făcută în avion, în care apărea făcând gestul obscen cu degetul mijlociu către un pasager. Fotografia s-a răspândit repede online şi a ajuns şi la şefii companiei aviatice.

RomaniaTV.net
06 feb. 2013, 10:36
Obscenitate în avion: O stewardesă i-a arătat degetul mijlociu unui pasager. Gestul a costat-o

Tatiana Kozlenko, o stewardesă care lucrează la compania rusă Aeroflot a fost chemată de către şefii ei să dea explicaţie cu privire la fotografia devenită virală pe Internet, pe site-ul de socializare Vkontakte (facebook-ul rusesc), ajungând în final şi pe Twitter, scrie Daily Mail.

Stewardesa a negat că în fotografia în care apare mâna cu degetul mijlociu ridicat ar fi a ei şi, de asemenea, a negat că ar fi a vreunei colege de echipaj şi a mai spus că imaginile nu ar fi fost luate dintr-un avion al companiei Aeroflot. „Nu mă consider deloc vinovată.   Fotografia a fost pusă pe pagina mea (de Vkontakte, n.r.), iar eu mi-am pus doar tag-ul. Mâna nu este a mea, avionul nu este al companiei mele!!!”, a scris Tatiana pe reţeaua socială rusă.

Şefii ei au fost însă de altă părere şi au concediat-o. „Postarea acestei fotografii demonstrează atitudinea Tatianei faţă de pasageri şi de obligaţiile profesionale. Ea şi-a recunoscut vina când a stat de vorbă cu conducerea companiei”, a scris Aeroflot pe contul său de Twitter.