Obsesia unei mame care l-a făcut pe soţ să plece de-acasă: „Creşte” 50 de bebeluşi din plastic

Britanica Alice Winstone a cheltuit 12,000 de lire sterline în 7 ani pe o "colecţie" impresionantă de 50 de bebeluşi falşi, pentru că nu mai putea face alţi copii, deşi are cinci. Falşii bebeluşi sunt atît de bine realizaţi şi "funcţionali", încât, de la distanţă, par autentici. Cea mai scumpă păpuşă-bebeluş a costat 1.200 de lire sterline.      

RomaniaTV.net
24 aug. 2012, 17:40
Obsesia unei mame care l-a făcut pe soţ să plece de-acasă: „Creşte” 50 de bebeluşi din plastic

Alice Winstone, în vârstă de 39 de ani, din Cardigan (Wales), are deja cinci copii biologici. Când a vrut să îl facă şi pe cel de-al şaselea, a aflat că are o boală de sânge care ar fi putut să îi pună sarcina în pericol. Atunci a fost momentul când Alice s-a hotărât să îşi umple casa de bebeluşi, cu orice preţ şi … de tot felul.

Aşa a ajuns să ocupe toată casa cu 50 de păpuşi-bebeluş, pentru care a plătit 12.000 de lire sterline în decurs de 7 ani. Alice este dependentă de îngrijirea bebeluşilor, iar obsesia ei l-a determinat pe soţul său, Chris, să plece din casă şi să se mute altundeva. Bebeluşii din vinil care îi imită înspăimântător de bine pe cei vii i-au pus pe fugă şi pe doi dintre cei cinci copii biologici ai Alicei şi ai lui Chris. Numai trei dintre copiii lor mai locuiesc în acea casă plină de „clone” umane din plastic, scrie Daily Mail.

Alice, care suferă de o dependenţă ciudată, aceea de a creşte bebeluşi, şi-a achiziţionat prima păpuşă, pe care o cheamă Emily, cu 180 de lire sterline. O văzuse în vitrina unui magazin şi s-a îndrăgostit de ea „până peste cap”.

Maternitate de vinil 24 de ore din 24

În scurt timp, lângă Emily au sosit 13 frăţiori şi surioare, iar după ce s-a văzut cu ei toţi în casă, Alice a recunoscut că „nu se mai poate opri”… A recunoscut totuşi că a fost ea însuşi „uimită” să simtă „o legătură atât de puternică faţă de o păpuşă”. A mai mărturisit că preferă să aibă grijă de armata ei de bebeluşi sintetici decât să facă dragoste cu soţul ei.

Femeia îşi „creşte” cei 50 de bebeluşi de plastic ca şi cum ar fi vii, având grijă de ei 24 de ore din 24. Îi spală, le schimbă hăinuţele, îi leagănă şi îi hrăneşte. Ia şi câţiva dintre favoriţii săi în maşina ei, la plimbare.

„Am încercat să îngrijesc pisicuţe, chiar şi copii abandonaţi, dar nu am putut să suport momentul în care trebuia să îmi iau adio de la ei”, a mai spus Alice, mărturisind că nu ar renunţa la bebeluşii ei pentru nimeni şi nimic în lume.