Obsesie supremă. A escaladat Palatul Prezidenţial, ca să se însoare cu preşedintele Braziliei

Un brazilian în vârstă de 29 de ani a încercat să ajungă la preşedintele Braziliei, Dilma Rousseff (64 ani), ca să o ceară de nevastă. El a ajuns până în faţa salonului unde sunt primite delegaţiile străine.

RomaniaTV.net
12 sept. 2012, 11:26

Consumul excesiv de alcoolul conduce spre acţiuni total absurde. Un tânăr beat, care susţinea că o iubeşte pe Dilma Rousseff, preşedinta Braziliei, a încercat să intre Palatul Prezidenţial din Brasilia, căţărându-se pe ziduri.

Omul, care era desculţ, a reuşit chiar să ajungă în faţa salonului unde sunt primite delegaţiile străine. El a spus că vrea să se căsătorească cu Rousseff (64 ani), susţinând totodată că aceasta a mai fost soţia lui, înainte să fie aleasă preşedinte. Gărzile prezidenţiale au fost nevoite să facă uz de pistoalele cu bile din cauciuc, pentru a-l calma pe bărbat şi a-l da jos de pe ziduri, iar în buzunarul său au găsită o fotografie cu Dilma Rousseff.

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a fost internat într-un spital din Brasilia, pentru a fi supus unei expertize psihiatrice.