Vine de pe o altă planetă. Obsesiile bizare ale femeii Barbie FOTO

Lumea în care trăieşte femeia-Barbie este de pe altă planetă. Valeria Lukyanova are o viaţă la fel de bizară precum aspectul ei.

31 ian. 2013, 17:50
Vine de pe o altă planetă. Obsesiile bizare ale femeii Barbie FOTO

Valeria trăieşte cu o dietă formată doar din lichide şi crede că vine de pe o altă planetă. Prietena sa, o altă femeie-Barbie, Olga “Dominica” Oleynik, spune că ea şi Lera (prescurtarea de la Valeria) vin din constelaţia Pleiadelor, unde aspectul lor este considerat normal.

Lera a precizat că ea şi Dominica sunt un cuplu din altă viaţă. „Când am văzut-o prima oară pe Dominica, am recunoscut-o imediat din vieţile noastre anterioare”.

Fata unui constructor, fost DJ, şi a unei mame care lucrează în domeniul militar, Lera a crescut în Tiraspol, Transnistria. Are o soră mai mică, Olga, care studiază în Odessa, acolo unde trăieşte şi Lera.

Lera este fascinată de păpuşi încă de când era copil şi are o colecţie de peste 50. Obsesia sa pentru păpuşile Barbie s-a transformat în dorinţa de arăta precum ele. Când au apărut primele fotografii cu Valeria, în primăvara anului trecut, cei mai mulţi nu au crezut că este reală. Dar Lera a explicat că trupul său a fost transformat prin mersul la sala de fitness, înfometare şi o operaţie de mărire a sânilor.

Valeria se bazează pe „prana”, care în hindusă înseamnă forţa vieţii, care o hrăneşte.

„În ultimele patru luni am fost pe o dietă lichidă şi plănuiesc să beau doar apă. După aceea, o să trăiesc doar din prana. Ani întregi am mâncat doar alimente crude, dar trebuie să mă îmbunătăţesc spiritual”, spune femeia-Barbie. Cu toate astea, ei îi este frică de îngrăşat. „Acum am 45kg, înainte aveam 42kg. Cu timpul voi învăţa să îmi ajustez greutatea în mintea mea”, a mai spus Lera.

În adolescenţă, Lera nu era atât de interesată să devină o Barbie reală, ci mai degrabă să fumeze şi să bea. Ea are un master în arhitectură şi urbanism, de la Academia de Construcţii din Odesa. Deşi ea susţine că are 23 de ani, şi-a luat masterul în 2007…ceea ce înseamnă că are altă vârstă, în realitate. Prietenii ei de pe internet spun că Valeria are 27 de ani.

Lera îşi petrece timpul cântând, călătorind şi meditând, dorinţa ei, asemănătoare concurentelor de la Miss World, fiind de a „îmbunătăţi lumea”.

Viaţa ei nu a fost întotdeauna roz, însă. La 14 ani, Valeria a încercat să se sinucidă printr-o supradoză de pastile, din cauza unui băiat. Acum ea este fericită şi măritată cu Dmitry Shkrabov, însă nu vrea copii, întrucât în universul ei nu există aşa ceva. „Nu simt dorinţa şi nu am capacitatea de a fi mamă. Sunt din alt univers. Acolo, toată lumea este asexuală – în dimensiunea noastră nu există copii”, a mărturisit femeia-Barbie. Mai mult, se pare că nu îi place să facă sex. „Spun un singur lucru – cu cât faci mai puţină aşa-zisă dragoste, cu atât mai bine”.

Femeia- Barbie s-a întâlnit marţi cu bărbatul-Ken, însă cei doi nu s-au înţeles deloc. El i-a spus Valeriei că este falsă, iar ea consideră că Justin a exagerat cu mărirea buzelor. „Justin a spus despre mine numai lucruri rele, însă el a făcut 90 de operaţii estetice, în timp ce eu am făcut doar una. Cred că este arătos, dar şi-a făcut buzele mult prea mari”, a mai spus Valeria.