Obstacole în calea unei căsnicii fericite

Căsnicia este un parteneriat pe termen lung, însă există foarte multe lucruri, unele chiar mărunte la prima vedere, care pot afecta relaţiile de cuplu, dacă nu sunt gestionate în mod corespunzător.

RomaniaTV.net
03 iul. 2012, 20:57
Obstacole în calea unei căsnicii fericite

Depăşirea diferitelor provocări pe care le oferă viaţa poate să întărească relaţiile de cuplu, dacă cei doi parteneri au disponibilitatea de a lupta pentru succesul relaţiei lor. Cu acestea în minte, iată câteva obstacole care ar putea pune în pericol relaţiile de cuplu.

Apariţia primului copil

Oricine are copii poate confirma cu mâna pe inimă că apariţia unui bebeluş în sânul familei schimbă totul. Însă există anumite cupluri care sunt orbite de această tranziţii. Înainte vă concentraţi unul asupra celuilalt, însă odată cu venirea pe lume a copilului toată atenţia este îndreptată asupra lui. Important este să nu pierdeţi din vedere relaţia voastră, iar pentru ca acest lucru să nu se întâmple trebuie să începeţi din nou să vă focusaţi unul asupra celuilalt. Nu trebuie să aşteptaţi să găsiţi timp şi pentru voi, pentru că niciodată n-o să aveţi timp.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro