ŞOC în fotbal: Adrian Mititelu a făcut plângeri penale pentru 340 de suspecţi

Tot fotbalul românesc a ajuns la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi urmează un proces uriaş care va schimba totul din temelii. Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu continuă să-şi caute dreptatea în justiţie după dezafilierea Ştiinţei şi afilierea lui CSU direct în liga a doua.

16 mai 2017, 19:32
ŞOC în fotbal: Adrian Mititelu a făcut plângeri penale pentru 340 de suspecţi

La Înalta Curte de Casație și Justiție se află un nou proces, extrem de important, în care mai mulți oameni din fotbal și instituții sunt suspecți. Dosarul se află în starea de cercetare penală in REM. Totul a pornit de la mai multe plângeri, inclusiv una a lui Adrian Mititelu, făcută după dezafilierea Universității Craiova și afilierea CSU, direct în Liga a 2-a, conform gsp.ro.

Sunt 340 de suspecți pe lista inițială, iar procurorul a decis neînceperea urmăririi penale pentru întregul grup. Acesta dorește să disjungă dosarul în câteva dosare mai mici, însă Mititelu și reprezentații săi au contestat asta la ÎCCJ, cerând să se judece dosarul întreg. Magistrații de la Înalta Curte au rămas că vor da un verdict în privința acestei acțiuni la termenul programat pe 13 iunie.

Lista de suspecți, apărută pentru prima dată, este una impresionantă și conține nume importante din fotbalul românesc, precum Mircea Sandu, Victor Pițurcă, Răzvan Burleanu, Gino Iorgulescu, Dumitru Dragomir, Mihai Rotaru, Carmen Tocală, Lia Olguța Vasilescu, dar și mai multe instituții, precum FRF, LPF și OSIM, dar și majoritatea cluburilor din Liga 1, mai spune sursa citată.