Ocazii perfecte pentru a face dragoste

O viaţă sexuală activă înseamnă să profiţi de orice oportunitate iviţa pentru a face sex. Şi cu toţii ştim că o viaţă sexuală activă este bună atât pentru sănătatea fizică şi psihică cât şi pentru întărirea relaţiei. Stephen Baldwin a spus odată că sexul este că o pizza, chiar şi când e rea, tot pizza este. Iar o viaţă sexuală de calitate implică atât sexul mai puţin reuşit cât şi cel asemănător unei cine luată la un restaurant de 5 stele. De aceea, nu rată nici o ocazie de a-ţi îmbogăţi viaţă sexuală.

RomaniaTV.net
26 ian. 2014, 20:43
Ocazii perfecte pentru a face dragoste

Iată mai jos top 6 ocazii de a face dragoste cu soţia ta:

Viaţă sexuală motiv #1: Reîntâlnire după o lungă absenţa

Ai fost plecat de lângă soţia ta din motive de afaceri şi în sfârşit sunteţi unul în braţele celuilalt. Amândoi aţi petrecut destul de mult timp gândindu-va la sex astfel că amândoi sunteţi nerăbdători să treceţi la treaba.
 
Viaţă sexuală motiv #2: După o dispută

După o ceartă, emoţiile sunt încă la cote inanlte şi cea mai bună modalitate de a scapă de ele este o partida de sex nebun. Trebuie să ştii faptul că, după ce v-aţi certat, mai devreme sau mai târziu vei reintră în graţiile ei. Chiar dacă îţi spune că te-a iertat, în adâncul inimii o să mai rămână anumite reziduri de care trebuie să scape. Iar o partida de sex este foarte indicată acum. Şi cum sexul de după un scandal este atât de bun, unele persoane se ceartă deliberat înainte pentru eliberarea senzaţională de după.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.


loading...