Ochelarii de „tocilar”, ultima fiţă în materie de accesorii GALERIE FOTO

Ani de zile multă lume a a fugit de ochelari ca diavolul de tămâie, din cauză că acest accesoriu i-ar fi făcut mai mult ca sigur ţinta unor glume răutăcioase. Acum puţini se mai sperie de porecla "aragaz cu patru ochi" şi ochelarii, mai ales cei "de tocilar", par să fie ultima fiţă în lumea modei.

RomaniaTV.net
10 oct. 2012, 18:58

Vă mai amintiţi de ramele mari şi groase de care fugeaţi în copilărie când vi s-a spus că aveţi nevoie de ochelari? Sau glumele pe care poate le-aţi făcut pe seama unor prieteni cu probleme de vedere? Ei bine, acum lucrurile s-au întors la 180 de grade, iar ochelarii au devenit un accesoriu fără de care rişti să fii considerat certat cu moda.

Cu cât ramele sunt mai groase, iar forma mai aproape de cea a ochelarilor de „tocilar”, cu atât mai bine. Dacă alegi şi o ramă colorată şi, poate, în formă de ochi de pisică ai deja succesul garantat.

La toate prezentările de modă din această toamnă, modelele au purtat pe catwalk ochelari de tocilar, iar celebrităţile deja au îmbrăţişat acest curent. Soţii David şi Victoria Beckham au ieşit deja în lume accesorizaţi corespunzător, iar Posh Spice chiar şi-a creat propriul model de ochelari, ca un designer ce se respectă. Kim Kardashian, Britney Spears, Johnny Depp sau Christina Hendricks se numără şi ei printre vedetele care s-au conformat rapid intrării ochelarilor de tocilar în gama de accesorii de ultimă fiţă. VEZI GALERIA FOTO