Cum să-ţi alegi ochelarii de vedere, în funcţie de forma feţei

Aragaz cu patru ochi – expresia asta a urmarit multe femei in timpul copilariei si, din pacate, unele inca mai aud pe strada expresia batjocoritoare. Dar ochelarii de vedere pot inceta a fi doar un remediu pentru problemele oculare si se pot transforma in accesorii interesante atunci cand stim cum sa-i alegem.

RomaniaTV.net
08 aug. 2015, 07:14
Cum să-ţi alegi ochelarii de vedere, în funcţie de forma feţei

Secretul consta in a gasi rama potrivita formei fetei. Renumita publicatie americana The Oprah Magazine, sustinuta de consacrata vedeta de televiziune Oprah, a prezentat tipurile de ochelari de vedere (dar si de soare) adecvate pentru patru tipuri de forme ale fetei.

Fata patrata

Aceasta forma este caracterizata de unghiurile ascutite ale unei mandibule mai late. Imaginile de mai jos va prezinta o femeie cu fata patrata (imaginea 1), care initial a optat pentru o pereche de ochelari de vedere care ii scotea in evidenta asprimea chipului, in loc sa atraga atentia asupra feminitatii (imaginea 2).

Specialistii de la The Oprah Magazin i-au schimbat ochelarii de vedere cu rame groase negre cu o pereche cu rame vizibile doar in partea superioara a ochelarilor (imagine3). Astfel, mandibula proeminenta a fost estompata. Imaginea 4 prezinta si ochelarii de soare potriviti chipului patrat.

Continuarea si FOTO pe Lyla.ro