Ochiul lui Dumnezeu a apărut pe cer şi oamenii au început să îşi facă semnul crucii. Totul pare desprins dintr-o altă lume FOTO

Totul s-a petrecut in urma cu cateva zile, atunci cand fenomenul rar a putut fi observat pe cer. Soarele a capatat forma unui ochi imens, iar acest lucru i-a bagat in sperieti pe locuitorii unui orasel, care l-au numit "ochiul lui Dumnezeu".

07 iul. 2018, 08:21

Localnicii din zona au marturisit ca acest moment nu a fost unul singular, pentru ca la finalul anului trecut, in luna noiembrie, au putut fi observati pe cer trei sori, scrie ciao.ro. Imaginile au facut inconjurul internetului, la scurt timp.

Citeşte şi APOCALIPSA, anunţată de călugării de pe MUNTELE ATHOS. „Am atins limita. Începe mânia lui Dumnezeu”

„Ochiul lui Dumnezeu” a putut fi vazut de oamenii dintr-un orasel din centrul Chinei. Momentul extrem de bizar a fost filmat de catre o femeie. Martora se afla in masina atunci cand a observat „spectacolul” care se dadea pe cer.

Uimita de ceea ce se petrece atat de aproape de ea, femeia si-a scos rapid telefonul si a inceput sa filmeze. Pe inregistrare, ea poate fi auzita cum spune cuvintele „Dumnezeu are ochi” si pare profund marcata in acele clipe.

Citeşte şi SEMN RĂU înainte de SĂRBĂTORI? Doi Sori au fost văzuţi astăzi pe cerul României. Oamenii de ştiinţă nu prea pot explica fenomenul VIDEO

Totodata, acest episod bizar s-a petrecut la doar cateva zile de cand in statul american Alabama a fost filmat un moment similar. Un barbat a surprins atunci o silueta stranie care parca se plimba printre nori, in urma unei furtuni violente.