Octavia Geamănu a dat tot din casă despre procesele cu Antena 1. ”Plecarea mea nu mi-a oferit nici măcar o lecție!”

Octavia Geamănu a făcut dezvăluiri uimitoare despre procesele pe care le are cu Antena 1, după ce a fost dată afară fără să fie înșiințată de decizie. Iată toate detaliile.

21 feb. 2024, 14:14

Octavia Geamănu a făcut dezvăluiri despre situația juridică pe care o are cu Antena 1, adică, trei dosare pe rol, dar și ce face în prezent.

Citește și Octavia Geamănu, anunţ după 9 ani de relaţie. Mii de mesaje de la fani pe conturile de socializare

Fosta prezentatoare de la Observator a mărturisit, într-un interviu, că, deși nu avea foarte mari așteptări de la postul de televiziune Intact, a reușit să fie lăsată cu un gust amar din pricina experiențelor trăite acolo.

Pentru cei ce nu știu, Octavia Geamănu este în scandaluri cu Antena 1 de cel puțin doi ani, după ce a fost concediată fără o înștiințare în prealabil.

Fosta prezentatoarea s-a trezit fără job, fără să știe nici măcar motivul concret, fapt pentru care s-a adresat judecătorilor pentru a i se face dreptate.

Întrebată dacă postările acesteia de pe rețelele de socializare au un scop, cum ar fi, încercarea de a transmite fanilor învățăturile trăite de ea, Octavia a răspuns:

„De fapt spun în postarea mea că mulți obișnuiau în adolescență să îmi spună că sunt prea slabă, dar acum aceiași oameni mă întreabă ce fac, ce mănânc de arăt așa? Eu sunt la fel, percepțiile unor oameni din jur se mai schimbă.

Ca să-ți răspund la întrebare, la modul real nu am în intenție să învăț ceva pe cineva atunci când postez ceva în care redau o situație din viața mea, ori o analiză asupra unui subiect. Mi-aș dori în schimb să fie de folos rândurile mele”.

„Nu îmi place să postez aiurea-n tramvai, doar ca să fiu prezentă în feed. Nu scriu la întâmplare. Totul se naște din diverse situații ale vieții. Că e o experiență pe care am trăit-o eu, ori cineva apropiat, în multe dintre postări e un tâlc pe care mă bucur enorm că publicul meu îl înțelege”, a mai spus Octavia Geamănu, potrivit Fanatik.ro.

Întrebată ”Care a fost cel mai dureros moment când vine vorba de oamenii din jurul tău?”, vedeta a răspuns:

„Cred că cel profesional, intens mediatizat. E curios cum în viață apar situații în care și să nu ai așteptări, și tot poți ajunge să te simți dezamăgit teribil”, a spus ea.

”Sunt recunoscătoare”

Printre altele, Octavia Geamănu a fost întrebată dacă a învățat ceva din plecarea din Antena 1.

„Plecarea mea din Antenă nu mi-a oferit nici măcar o lecție. Dacă aș da timpul înapoi, aș face totul la fel. Și-atunci ce lecție poți învăța, când ai face totul la fel?”, a continuat fosta prezentatoare de la Observator.

„Nu este doar un proces, sunt trei. Avem termen în martie și un altul în aprilie. În vară se împlinesc doi ani”, a răspuns Octavia Geamănu.

Întrebată și dacă și-ar dori să revină pe micile ecrane, aceasta a spus:

„Acum, când mă întrebi, în dinamica vieții pe care o imprimă fiul meu, nu mă gândesc la un proiect în tv. Dar în viitorul nu foarte îndepărtat, da.

Printre altele, Octavia Geamănu a mărturisit că, în momentul de față, sprijinul familiei sale este cel care contează. Soțul acesteia face toate eforturile pentru ca ea să fie fericită, motiv pentru care fosta prezentatoare are doar cuvinte de laudă la adresa partenerului său.

„Sunt recunoscătoarea soțului meu pentru susținerea necondiționată, înțelegere, dragoste, înțelepciune. El face în așa fel încât viața pe care o trăiesc să mi se potrivească de minune! Să ai timp e cea mai mare binecuvântare! Iar eu am tot timpul din lume să… orice, dar în principal să fiu cu fiul meu, să îl văd cum crește.

Pe plan profesional mă simt bine cu podcastul “Gânduri bune” pentru că este apreciat de tot mai mulți oameni. Așa că mă declar mulțumită. E un timp pentru toate. Acum e timpul să am timp”, a mărturisit Octavia Geamănu.

Cât despre bani, Geamănu nu o duce nici acolo rău, mai ales că are propria afacere.

Citește și Octavia Geamănu revine în prim-plan cu un nou scandal după concedierea de la Antena 1: „Haideţi să o aplaudăm, o cheamă Smiley! Nu am cum să trec cu vederea, e prea de tot”

„Din podcast, evenimentele pe care le prezint și din consultanța pentru comunicare. Podcastul “Gânduri bune” este “afacerea” mea”, a continuat ea.