Octavia Geamănu, despre relaţia cu actorul Marian Râlea. Jurnalista a recunoscut tot: „Lucrurile n-au iesit chiar asa cum mi-am dorit”

Octavia Geamănu, despre actorul Marian Râlea. Fosta prezentatoare a Observatorului de la Antena 1 este în continuare foarte activă pe rețelele sociale chiar dacă nu mai apare pe micul ecran. Recent, a făcut o postare despre celebrul actor, după scandalul în care a fost implicat.
Alina Costache
28 apr. 2023, 12:03
Octavia Geamănu, despre relaţia cu actorul Marian Râlea. Jurnalista a recunoscut tot:
Octavia Geamănu, despre actorul Marian Râlea

Octavia Geamănu, despre actorul Marian Râlea, după ce a fost acuzat de o femeie că ar fi agresat-o când era copil, în timpul apariției în cadrul unui show al acestuia, Abracadabra.

Citeşte şi: Ce meserie avea Marian Râlea înainte să devină actor: „Făceam asta în studenţie, dar şi după absolvire”

Octavia Geamănu, despre actorul Marian Râlea

Jurnalista a simțit nevoia să reacționeze și să îi ia, într-un fel, apărarea actorului Marian Râlea, despre faptele căreia curg relatările în aceste zile, dintr-o singură sursă.

Cand eram mica ma uitam la Abracadabra, o emisiune superba de care multi isi amintesc, n-am dubiu. Actorul Marian Râlea interpreta un rol de vrajitoare si avea o vorba “Cand ceva nu va convine, dati, va rog, vina pe mine!”.

Ieri am avut o zi in care lucrurile n-au iesit chiar asa cum mi-am dorit, dar cand eram pe punctul sa ma tavalesc pe jos de suparare, vorba vine, mi-au venit in minte cuvintele astea cantate. Am inceput sa rad. Andrei, intelegand situatia, a spus cu o spranceana ridicata: „Adevarul e ca mai bine razi decat sa plangi”.

Parca dupa o portie de ras nici n-a mai parut asa dramatica situatia. Asa ca daca azi ceva nu va convine…dati vina pe vrajitoare. Sa preia ea dramatismul. Ganduri bune!”, a scris Octavia Geamănu, pe contul ei de Facebook.

Presa a relatat povestea tinerei din Alexandria care povestește cum a ajuns să fie agresată. „E o poveste tristă, (…) eu sunt un copil pe care așa-zisul marele iubitor de copii Marian Râlea l-a bătut. Mai bine zis care a primit de la «Magi» două dosuri de palme, extrem de grele, peste față și urechi. (…) La un moment dat m-a luat pe scena. Tot spectacolul am fost o mică vedetă. Eram «ajutorarea lui Magi». (…) Se termina spectacolul.

Acum, magicianul anunța că putem cumpără postere cu Abracadabra de la ieșire. Eu m-am dus la el și l-am rugat să-mi dea și mie un poster cu autograf. El, care până atunci râsese tot spectacolul cu mine și cu sutele de copii din sala, dintr-o dată, cu o voce foarte sobră, îmi spune: «Dar du-te, Dragă, și cumpără-ți de la ieșire! Ce-ar însemna să va dau la toți postere gratis?»

Eu, care nu știu de unde naiba tocmai învățasem un gest nu prea frumos, mi-am dus degetul la obraz, ca și cum i-as fi bătut obrazul… Na… un copil de 8 ani… așa am făcut, recunosc! Ei bine, în secunda doi, Magicianul m-a lovit cât a putut el de tare, de doua ori, cu palma și cu dosul palmei peste toată fața și peste urechi, zicându-mi: ‘Nesimțito, la obraz să-i faci lu’ măta și lu’ tacto, nu mie! Marș acasă, nesimțito’”, a relatat tânăra, conform unei postări pe rețelele sociale.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!