Octavia Geamănu, despre relaţia cu actorul Marian Râlea. Jurnalista a recunoscut tot: „Lucrurile n-au iesit chiar asa cum mi-am dorit”

Octavia Geamănu, despre actorul Marian Râlea. Fosta prezentatoare a Observatorului de la Antena 1 este în continuare foarte activă pe rețelele sociale chiar dacă nu mai apare pe micul ecran. Recent, a făcut o postare despre celebrul actor, după scandalul în care a fost implicat.

28 apr. 2023, 12:03
Octavia Geamănu, despre relaţia cu actorul Marian Râlea. Jurnalista a recunoscut tot: „Lucrurile n-au iesit chiar asa cum mi-am dorit”
Octavia Geamănu, despre actorul Marian Râlea

Octavia Geamănu, despre actorul Marian Râlea, după ce a fost acuzat de o femeie că ar fi agresat-o când era copil, în timpul apariției în cadrul unui show al acestuia, Abracadabra.

Citeşte şi: Ce meserie avea Marian Râlea înainte să devină actor: „Făceam asta în studenţie, dar şi după absolvire”

Octavia Geamănu, despre actorul Marian Râlea

Jurnalista a simțit nevoia să reacționeze și să îi ia, într-un fel, apărarea actorului Marian Râlea, despre faptele căreia curg relatările în aceste zile, dintr-o singură sursă.

Cand eram mica ma uitam la Abracadabra, o emisiune superba de care multi isi amintesc, n-am dubiu. Actorul Marian Râlea interpreta un rol de vrajitoare si avea o vorba “Cand ceva nu va convine, dati, va rog, vina pe mine!”.

Ieri am avut o zi in care lucrurile n-au iesit chiar asa cum mi-am dorit, dar cand eram pe punctul sa ma tavalesc pe jos de suparare, vorba vine, mi-au venit in minte cuvintele astea cantate. Am inceput sa rad. Andrei, intelegand situatia, a spus cu o spranceana ridicata: „Adevarul e ca mai bine razi decat sa plangi”.

Parca dupa o portie de ras nici n-a mai parut asa dramatica situatia. Asa ca daca azi ceva nu va convine…dati vina pe vrajitoare. Sa preia ea dramatismul. Ganduri bune!”, a scris Octavia Geamănu, pe contul ei de Facebook.

Presa a relatat povestea tinerei din Alexandria care povestește cum a ajuns să fie agresată. „E o poveste tristă, (…) eu sunt un copil pe care așa-zisul marele iubitor de copii Marian Râlea l-a bătut. Mai bine zis care a primit de la «Magi» două dosuri de palme, extrem de grele, peste față și urechi. (…) La un moment dat m-a luat pe scena. Tot spectacolul am fost o mică vedetă. Eram «ajutorarea lui Magi». (…) Se termina spectacolul.

Acum, magicianul anunța că putem cumpără postere cu Abracadabra de la ieșire. Eu m-am dus la el și l-am rugat să-mi dea și mie un poster cu autograf. El, care până atunci râsese tot spectacolul cu mine și cu sutele de copii din sala, dintr-o dată, cu o voce foarte sobră, îmi spune: «Dar du-te, Dragă, și cumpără-ți de la ieșire! Ce-ar însemna să va dau la toți postere gratis?»

Eu, care nu știu de unde naiba tocmai învățasem un gest nu prea frumos, mi-am dus degetul la obraz, ca și cum i-as fi bătut obrazul… Na… un copil de 8 ani… așa am făcut, recunosc! Ei bine, în secunda doi, Magicianul m-a lovit cât a putut el de tare, de doua ori, cu palma și cu dosul palmei peste toată fața și peste urechi, zicându-mi: ‘Nesimțito, la obraz să-i faci lu’ măta și lu’ tacto, nu mie! Marș acasă, nesimțito’”, a relatat tânăra, conform unei postări pe rețelele sociale.