Octavia Geamănu, la un pas de tragedie. Ce a păţit vedeta de la Antena 1: „A explodat în mii de bucăţele”

Octavia Geamănu a fost la un pas de tragedie şi a scăpat ca prin minune, după ce geamul cuptorului a explodat. Fosta ştiristă se bucură că nu se afla fiul ei prin preajmă, pentru că s-ar fi putut accidenta.
Alina Costache
03 oct. 2022, 18:27
Octavia Geamănu, la un pas de tragedie. Ce a păţit vedeta de la Antena 1:
Octavia Geamănu, la un pas de tragedie

Octavia Geamănu, la un pas de tragedie. Vedeta Antenei 1 trage un semnal de alarmă şi sfătuieşte prietenii virtuali să nu plece niciodată de acasă şi să lase mergând maşina de spălat sau cuptorul, pentru că ea a avut un accident, în timp ce se afla acasă.

Citeşte şi: Octavia Geamănu, momente de cumpănă după ce a dispărut de pe micile ecrane: “Ce-o să zică lumea?” “Ce-o să faci dacă…?”

Octavia Geamănu, la un pas de tragedie

Fosta prezentatoare de la Observator mărturiseşte că foloseşte destul de rar cuptorul şi nu îl avea de foarte mult timp, fapt pentru care nu îşi explică de ce s-a întâmplat acest lucru. „Fac aceasta postare ca sa atrag atentia asupra unei situatii care poate crea o tragedie. Nu plec niciodata de acasa in timp ce masina de spalat functioneaza, cuptorul merge sau si mai grav, am ceva pe aragaz. Dar, chiar si cand sunt acasa, sunt situatii, ca cea de azi, in care am realizat cat noroc am avut! Noroc ca nu era Andrei langa mine, cum sta de obicei. Azi, mi-a explodat geamul cuptorului in mii de bucatele.

Asa cum se intampla cu parbrizul spart al unei masini. Nu cel interior, cel exterior. Unele au sarit efectiv in mai multe directii, o bucata mare, crapata in n bucati mici, a ramas agatata de cuptor. Nu imi explic ce s-a intamplat. Cuptorul functiona la 150 de grade. Are 4 ani vechime si il folosesc doar de 1 an. Cred ca a mers de 20 de ori in toata existenta lui. In timp ce strangeam bucatelele mici de sticla, ii multumeam lui Dumnezeu ca nu a fost Andrei acasa. S-aveti grija mare!”, este mesajul transmis de Octavia Geamănu pe pagina sa de Facebook.

Octavia Geamănu dă în judecată Antena 1

Jurnalista a relatat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că a decis să dea postul în judecată după ce mai bine de două luni a încercat să ajungă la o soluţie amiabilă „în disputa cu angajatorul”.

Din pacate, dupa aproximativ 18 ani in care am lucrat in acest trust si aproximativ 2 luni si jumatate de incercare permaneta din partea mea de a gasi o solutie amiabila in disputa cu angajatorul, am fost nevoita sa ma adresez instantelor judecatoresti si sa spun stop abuzurilor in realtia de munca”, a scris Octavia Geamănu.

Ea a precizat că nu a primit nicio explicaţie de la reprezentanţii Antenei Group pentru scoaterea sa de pe post. „Am tot sperat ca lucrurile se vor clarifica. De altfel, nici angajatorul nu a oferit vreo explicatie referitoare la “scoaterea mea de pe post” asa cum a fost interpretata, in mod real, de presa, ca si cum n-am existat, desi exist.

Merg in continuare in redactie si astept ca angajatorul sa isi respecte obligatiile convenit cu mine, caci eu, dupa cum bine stiti, am prezentat Observator 19 doar in weekend, exceptie facand zilele de concediu ale colegilor din timpul saptamanii cand n-am spus niciodata ca nu vin in sprijinul echipei”, a mai precizat jurnalista.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!