Octavia Geamănu, la un pas de tragedie. Ce a păţit vedeta de la Antena 1: „A explodat în mii de bucăţele”

Octavia Geamănu a fost la un pas de tragedie şi a scăpat ca prin minune, după ce geamul cuptorului a explodat. Fosta ştiristă se bucură că nu se afla fiul ei prin preajmă, pentru că s-ar fi putut accidenta.

03 oct. 2022, 18:27

Octavia Geamănu, la un pas de tragedie. Vedeta Antenei 1 trage un semnal de alarmă şi sfătuieşte prietenii virtuali să nu plece niciodată de acasă şi să lase mergând maşina de spălat sau cuptorul, pentru că ea a avut un accident, în timp ce se afla acasă.

Citeşte şi: Octavia Geamănu, momente de cumpănă după ce a dispărut de pe micile ecrane: “Ce-o să zică lumea?” “Ce-o să faci dacă…?”

Octavia Geamănu, la un pas de tragedie

Fosta prezentatoare de la Observator mărturiseşte că foloseşte destul de rar cuptorul şi nu îl avea de foarte mult timp, fapt pentru care nu îşi explică de ce s-a întâmplat acest lucru. „Fac aceasta postare ca sa atrag atentia asupra unei situatii care poate crea o tragedie. Nu plec niciodata de acasa in timp ce masina de spalat functioneaza, cuptorul merge sau si mai grav, am ceva pe aragaz. Dar, chiar si cand sunt acasa, sunt situatii, ca cea de azi, in care am realizat cat noroc am avut! Noroc ca nu era Andrei langa mine, cum sta de obicei. Azi, mi-a explodat geamul cuptorului in mii de bucatele.

Asa cum se intampla cu parbrizul spart al unei masini. Nu cel interior, cel exterior. Unele au sarit efectiv in mai multe directii, o bucata mare, crapata in n bucati mici, a ramas agatata de cuptor. Nu imi explic ce s-a intamplat. Cuptorul functiona la 150 de grade. Are 4 ani vechime si il folosesc doar de 1 an. Cred ca a mers de 20 de ori in toata existenta lui. In timp ce strangeam bucatelele mici de sticla, ii multumeam lui Dumnezeu ca nu a fost Andrei acasa. S-aveti grija mare!”, este mesajul transmis de Octavia Geamănu pe pagina sa de Facebook.

Octavia Geamănu dă în judecată Antena 1

Jurnalista a relatat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că a decis să dea postul în judecată după ce mai bine de două luni a încercat să ajungă la o soluţie amiabilă „în disputa cu angajatorul”.

Din pacate, dupa aproximativ 18 ani in care am lucrat in acest trust si aproximativ 2 luni si jumatate de incercare permaneta din partea mea de a gasi o solutie amiabila in disputa cu angajatorul, am fost nevoita sa ma adresez instantelor judecatoresti si sa spun stop abuzurilor in realtia de munca”, a scris Octavia Geamănu.

Ea a precizat că nu a primit nicio explicaţie de la reprezentanţii Antenei Group pentru scoaterea sa de pe post. „Am tot sperat ca lucrurile se vor clarifica. De altfel, nici angajatorul nu a oferit vreo explicatie referitoare la “scoaterea mea de pe post” asa cum a fost interpretata, in mod real, de presa, ca si cum n-am existat, desi exist.

Merg in continuare in redactie si astept ca angajatorul sa isi respecte obligatiile convenit cu mine, caci eu, dupa cum bine stiti, am prezentat Observator 19 doar in weekend, exceptie facand zilele de concediu ale colegilor din timpul saptamanii cand n-am spus niciodata ca nu vin in sprijinul echipei”, a mai precizat jurnalista.