Octavia Geamănu și Marian Ionescu dorm în camere separate. Cei doi sunt căsătoriţi de şapte ani şi au împreună un copil

Octavia Geamănu şi Marian Ionescu sunt căsătoriţi de şapte ani şi au un băiat împreună, Andrei. Prezentatoarea TV a dezvăluit acum că ea şi soţul ei au dormitoare separate!

07 dec. 2022, 23:40

Octavia Geamănu și Marian Ionescu dorm în camere separate. Vedeta TV și-a prezentat casa în care locuiește de câțiva ani cu Marian Ionescu pentru OK!Magazine, ocazie cu care a vorbit ţi despre căsnicia cu liderul trupei Direcţia 5.

După renovarea casei, Octavia Geamănu, Marian Ionescu și fiul lor au decis să aibă dormitoare separate. „În plus, și noi, ai casei, avem fiecare spațiul nostru. Marian are dormitorul lui, iar acesta este dormitorul meu, cu baia mea… spațiul meu personal. La etaj, este atelierul de pictură al lui Marian și dormitorul lui Andrei. Andrei mi-a zis că, atunci când o să crească, spațiul acela va fi doar pentru el și musafirii lui”, a dezvăluit Octavia Geamănu.

Citeşte şi: Cântăreaţa Aurora Mihai, cumnata Andrei, a slăbit 30 kg: „Sunt alt om. De la XXXL am ajuns să port S”

„Este locul în care ne simțim cel mai bine, pentru că dintotdeauna am considerat că o casă trebuie să fie acasă. Templul tău, locul în care toate întrebările își găsesc răspunsul și zona ta de echilibru. Stăm aici de când avea Andrei un an și jumătate. Acum are șase. Am renovat-o complet, interior și exterior, și am făcut-o după chipul și asemănarea noastră. N-am apelat la niciun arhitect, nu ne-am inspirat din nicio revistă, ci pur și simplu am făcut-o după cum am simțit amândoi. Mi se pare o casă potrivită unor oameni cu suflet de artist”, a mai spus prezentatoarea de la Antena 1.

Citeşte şi: Vlăduța Lupău tună și fulgeră pe internet. De necrezut ce a putut să pățească artista în aeroport: „Este bătaie de joc”

Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit civil în 2015, iar cununia religioasă au făcut-o în 2020. „Suntem căsătoriți de ţapte ani și ne știm din 2005, deci de vreo 17 ani. În primă fază, nimic nu m-a atras. Chiar nu înțelegeam ce văd femeile la el de are așa succes. Mai degrabă credeam că mâine vine sfârșitul lumii decât că noi vom fi împreună. Dar surprinzătoare sunt căile Domnului”, a declarat Octavia Geamănu.