Vlăduța Lupău tună și fulgeră pe internet. De necrezut ce a putut să pățească artista în aeroport: „Este bătaie de joc”

Vlăduţa Lupău îşi ţine la curent urmăritorii cu tot ce se întâmplă în viaţa ei. De curând, aceasta le-a povestit internauţilor că a fost nevoită să stea ore în şir în aeroport, iar acest lucru a supărat-o foarte tare.

07 dec. 2022, 21:23
Vlăduța Lupău tună și fulgeră pe internet. De necrezut ce a putut să pățească artista în aeroport: „Este bătaie de joc”

Vlăduţa Lupău îşi ţine la curent urmăritorii cu tot ce se întâmplă în viaţa ei. Fie că sunt momente plăcute sau mai puţin plăcute, cântăreaţa nu ezită nicio clipă să se arate aşa cum este.

Vlăduţa Lupău, încidient în aeroport: „Este bătaie de joc”

Cântăreaţa le-a povestit urmăritorilor că trebuia să ajună la Cluj și a decis să ia avionul. Doar că nu știa ce avea să se întâmple. Artista a stat șapte ore în aeroport, după ce avionul întârziase trei ore.

„Suntem de șapte ore în aeroport, să plecăm la Cluj. Oamenii ăștia nu mai au răbdare, eu nu mai am răbdare. Este o bătaie de joc. Pe lângă că a ajuns cu trei ore după ora la care trebuia să plecăm, acum ne țin și de o oră în avion. Au zis că ne dau niște apă plată și alune, dar am zis, „Nu, mersi”. Sunt și copii mici. Toată lumea este epuizată, nervoasă, o luăm razna și nimeni nu ne zice nimic doar „Scuzați-ne, mai stăm puțin” și cam atât. Bătaie de joc și cred că niciodată n-am să mai plec această companie. Spun că nu mai plec, dar uite că plec, fiind nevoită. Sute de oameni stăm în bătaia lor de joc”, a povestit Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Citește și : Cât te costă să îți cânte la nuntă Vlăduța Lupău. Vedeta are un onorariu pe măsura prestației

Vlăduța Lupău și-a pus zilele trecute fanii pe gânduri și a asta după ce a afirmat că ”este aproape cheală”.

„Mă gândesc la modul foarte serios să mă tund. Efectiv îmi e frică să mă mai piaptăn… sunt aproape cheală”, le-a povestit aceasta urmăritorilor.

Citește și : Vlăduța Lupău se poate lăuda cu un dormitor de regină. Iată imaginile cu noua locuință a vedetei

Cântăreața se împarte cu succes între viața profesională și cea sentimentală. Are un soț care o iubește și un băiețel de care este foarte mândră. Chiar și așa uneori nu e deloc ușor, mai ales că meseria de artist presupune multe drumuri, multe concerte și puțin timp pe care îl petreci alături de cei dragi.