Octavian Jurma avertizează: ‘Suntem condamnați la infectare! Nivelul de incompetență și rea credință în administrarea pandemiei în România a atins cote paroxistice’

Epidemiologul Octavian Jurma le transmite tuturor românilor să intre singuri în carantină fiindcă "suntem condamnați la infectare cu Covid și nivelul de incompetență și de rea credință în administrarea pandemiei a atins cote paroxistice de când politicienii au preluat controlul din mâinile specialiștilor".

09 oct. 2021, 22:16
Octavian Jurma avertizează: ‘Suntem condamnați la infectare! Nivelul de incompetență și rea credință în administrarea pandemiei în România a atins cote paroxistice’

Octavian Jurma le transmite tuturor românilor să intre singuri în carantină fiindcă „suntem condamnați la infectare cu Covid și nivelul de incompetență și de rea credință în administrarea pandemiei a atins cote paroxistice de când politicienii au preluat controlul din mâinile specialiștilor”.

Jurma critică autoritățile deoarece refuză să ia măsuri radicale.

„E că și cum ți-a luat foc casă și insiști să stingi incendiul cu găleata pentru că furtunul nu ar face decât să încetinească incendiul. Vrei să te vadă vecinul că te chinui să stingi incendiul, însă planul tău e să dai vină pe pompieri și să încasezi banii de asigurare. Drept urmare lași toate casele să ardă pentru niște interese meschine… Nivelul de incompetență și rea credință în administrarea pandemiei în România a atins cote paroxistice de când politicienii au preluat complet controlul din mâinile medicilor și epidemiologilor”, a mai spus Octavian Jurma.

Epidemiologul avertizează că situația din București va deveni și mai gravă din cauza valului patru.

„Săptămâna viitoare atât Bucureșți, cât și Ilfov, pot ajunge la 20 la mie și dincolo de săptămâna viitoare trebuie să scriem că pe hărțile din vechime aici sunt monștrii. Cred că din acest moment trebuie să acceptăm că suntem condamnați la infectare și sigurul lucru pe care îl mai putem face este să ne protejăm în primul rând intrând în carantină cu familia noastră până trece valul 4-Delta, până în decembrie”, a mai declarat Octavian Jurma.

Putem trece cu bine și prin acest val la nivel individual, însă ca societate vom fi grav răniți și ne va luăm mult timp să ne revenim, este concluzia epidemiologului.


loading...