Octavian Lohan, fost director Transelectrica, a murit

Octavian Lohan, fost director Transelectrica, a murit la vârsta de 72 de ani. Acesta a fost şi formator al specialiștilor de azi din DEN și Transelectrica SA.

24 iun. 2021, 15:27
Octavian Lohan, fost director Transelectrica, a murit
Octavian Lohan, fost director Transelectrica, a murit

Octavian Lohan, fost director Transelectrica şi unul dintre cei mai buni profesioniști ai sectorului din ultimii 30 de ani, a murit la 72 de ani, a anunțat compania Transelectrica.

Octavian Lohan a murit

Citeşte şi Un nou deces suspect în România. Omul de afaceri a fost găsit mort în hotel

Lohan avut mai multe funcții de conducere în cadrul Transelectrica SA: Director al Dispecerului Energetic Național, Director de Divizie UNO-DEN, Director General, Director General Adjunct și membru al Directoratului.

Potrivit Transelectrica, Lohan și-a dedicat întreaga sa carieră Sistemului Electroenergetic Național, iar experiența sa a fost una impresionantă, de-a lungul carierei fiind parte activă a marilor schimbări ale sectorului energetic din ultimii 40 de ani.

A operat Sistemul Electroenergetic Național înainte de 1989. Ulterior, a fost implicat și a coordonat în toate transformările care au avut loc în sectorul energetic în general, și în cadrul Sistemului Electroenergetic Național în special, după anul 1990. A participat la procesele de interconectare la rețeaua electrică europeană și de cuplare a celor două zone europene sincrone, la cele de implementare a piețelor de energie electrică, de operare coordonată și de integrare a resurselor regenerabile în Sistemul Electroenergetic Național, relatează Hotnews.

Conducerea și angajații CNTEE Transelectrica SA aduc un ultim omagiu lui Octavian Lohan, spunând despre el că a contribuit în mod semnificativ la interconectarea Sistemului Electroenergetic Național la rețeaua europeană de transport al energiei electrice.

Citeşte şi Titi Aur, despre decesul pilotului Adrian Cernea: „Ghinionul lui. Un şofer normal nu are ce să caute acolo”. Lucian Bode anunţă dosar penal pentru ucidere din culpă


loading...
Partenerii noștri