Octavian Popa, PNL: Faptele liderilor PSD contrazic apelurile acestora la menţinerea USL

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Tulcea, deputatul Octavian Popa, consideră că apelurile liderilor PSD pentru păstrarea guvernării USL contrazic faptele acestora şi susţine că secretarii de stat demişi vor avea câştiga de cauză în procesele pe care le-ar putea deschide, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
24 feb. 2014, 17:36
Octavian Popa, PNL: Faptele liderilor PSD contrazic apelurile acestora la menţinerea USL

‘Deciziile premierului Victor Ponta de a-i demite pe cei doi secretari de stat, preşedintele ANPC, Bogdan Nica, şi secretarul de stat din Ministerul Justiţiei, Ovidiu Puţura, contrazic apelurile sale de a păstra guvernarea USL. Cât timp aceste decizii nu au fost motivate legal şi nu au fost luate cu consultarea prealabilă a conducerii PNL, iar pentru una dintre ele motivaţia nu a ajuns la persoana implicată, consider că nu se poate vorbi de bună-credinţă şi respect în USL, ci doar de o încălcare repetată a protocolului’, a declarat luni, pentru AGERPRES, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, deputatul Octavian Popa.

În opinia sa, liderii USL au luat decizii ‘ca şi cum USL deja nu mai există’.

‘Victor Ponta a acţionat ca şi cum USL deja nu mai există. Faptele sale sunt în contradicţie cu declaraţiile şi nu au nicio motivaţie. În acelaşi timp, liderii PSD continuă să aducă afronturi şi prejudicii de imagine PNL’, a menţionat deputatul liberal Octavian Popa.

Parlamentarul tulcean a mai spus că, la fel ca în cazul secretarului de stat din cadrul Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare, Radu Roatiş, secretarul de stat din Ministerul Justiţiei va câştiga în instanţă procesul pe care-l va deschide pentru a-şi apăra punctul de vedere.