Oda Golden Gate-ului românesc. Formația Azur a lansat imnul Podului de la Brăila: „La podul lui Tudose să venim, haideți să facem poze să zâmbim!”

Formația Azur a lansat piesa „Podul lui Tudose de la Brăila”, melodia fiind prezentată în premieră la un festival pescăresc organizat în orașul Brăila.

26 sept. 2023, 10:17
Oda Golden Gate-ului românesc. Formația Azur a lansat imnul Podului de la Brăila: „La podul lui Tudose să venim, haideți să facem poze să zâmbim!”
Formația Azur a lansat imnul Podului de la Brăila de peste Dunăre

Formația Azur a lansat recent o piesă intitulată „Podul lui Tudose de la Brăila”. Melodia a fost prezentată în premieră la un festival pescăresc organizat în orașul Brăila, iar ulterior a fost încărcată și pe YouTube.

Videoclipul este însoțit de o scurtă descriere care subliniază importanța realizării Podului de la Brăila, evidențiind curajul, determinarea și asumarea riscului de către fostul prim-ministru Tudose. Proiectul a adus prestigiu orașului Brăila și va rămâne, cu siguranță, în istorie.

Citește și: WEBUILD a descoperit cauza deteriorării asfaltului de pe Podul de la Brăila: tiruri supraîncărcate și viteza peste limita legală

Refrenul melodiei este dedicat europarlamentarului originar din Brăila, care ocupa funcția de premier al României în momentul lansării proiectului referitor la construcția podului peste Dunăre.

Versurile compuse de Formația Azur sună cam așa: „La podul lui Tudose să venim/ Haideți să facem poze, să zâmbim/ Să ai o amintire în viața ta cu podul de la Brăila”.

Citește și: Podul de la Brăila s-a inaugurat pentru a intra în reparaţii. După şuruburile jucăuşe, probleme majore cu semnalizarea rutieră şi asfaltarea de la Golden Gate-ul românesc

Cântecul dedică o parte din versuri actualului europarlamentar, punându-i în evidență curajul: „Curajos peste măsură/ Doar cu o simplă semnătură/ A semnat ca un bărbat și avem podul cel mai înalt”.

Versurile melodiei îi încurajează pe români să viziteze podul peste Dunăre de la Brăila: „S-a deschis podul la Brăila/ Mă duc să îmi iau mașina/ Să o iau pe nevastă mea și să trecem Dunărea (…) Prieteni din toată țara/ Din Brașov sau Timișoara/ Sus pe pod când vă aflați/ Brăila să n-o uitați”.