Ofertă bombă la LIDL, produsul pe care se vor bate românii în weekend

LIDL a pregătit noi surprize pentru clienţii săi. Retailerul german vine cu oferte bombă în toate magazinele din România. Românii se vor bate pe aceste produse.

24 iun. 2022, 12:30
Ofertă bombă la LIDL, produsul pe care se vor bate românii în weekend
Ofertă bombă la LIDL, produsul pe care se vor bate românii în weekend

Ofertă bombă la LIDL. Retailerul german îşi aşteaptă clienţii cu promoţii la accesorii de camping. Din 23 iunie, pasionaţii de drumeţii pot cumpăra tot ce au nevoie la preţuri super mici.

Ofertă bombă la LIDL. Profită şi tu de noile promoţii

Citeşte şi Taxă de solidaritate pentru marile companii din România. Giganți precum Kaufland, Ford și Lidl ar urma să plătească 1% din cifra de afaceri statului român

Românii pot cumpăra doar în aceste zile o lanternă cu led, care are şi funcţie de powerbank la un preţ de nimic. Este dezvoltată de brandul Rocktrail și include în pachet atât un cablu de alimentare pentru alte dispozitive, cât și un încărcător de 12V pentru priza de la mașină.

Lanterna are trei funcții de iluminare, max, economic și cu semnale SOS pentru situații de urgență și are rezistență la apă la standardul IP44. Costă doar 54,99 lei.

Binoclul Auriol nu poate lipsi din bagajul pasionaţilor de drumeţii. Acesta are o geantă de transport și capace pentru protejarea lentilelor și oferă o mărire de 10 ori. Poți focaliza începând de la 10 metri la 120 de metri, obiectivul fiind echivalent cu unul de 50 mm de pe un aparat foto.

De asemenea, sticla este tratată antireflexie, pentru a nu prinde raze de soare care să strice experiența vizuală. Binoclul va putea fi cumpărat de la LIDL cu 89,99 de lei doar până pe 26 iunie.

În cele din urmă, un „gadget” foarte practic poate fi pachetul care include tot ceea ce ai nevoie pentru igienă în natură: o canistră de apă, un duș portabil, o chiuvetă de camping și sfoară pentru a le putea agăța. Canistra de apă poate ține 20 litri, dușul 25, iar chiuveta are capacitate de 10 litri. Toate acestea costă doar 24,99 lei și vor fi disponibile doar trei zile în oferta magazinului, potrivit go4it.ro. 

Citeşte şi Greşeala majoră pe care o fac toţi românii când merg la cumpărături. Gestul ilegal care le poate aduce mari probleme

Lidl este un lanț de magazine de tip discount fondat în Germania, operat de concernul Lidl Stiftung & Co. KG cu sediul în orașul Neckarsulm. Lidl deține peste 10.000 de magazine la nivel internațional.

Lidl a intrat pe piața locală în anul 2010, când a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus. În cursul anului 2011, magazinele Plus au fost redenumite în Lidl, iar în 2021, rețeaua a ajuns la peste 290 de magazine, 5 sedii logistice și peste 9000 de angajați.


loading...