Ofertă colosală la LIDL! Produsul preferat al românilor este la un super preț începând de luni. Va fi bătaie la rafturi

LIDL vine cu noi oferte la început de an pentru clienții săi. Începând de luni, 15 ianuarie, produsul preferat al românilor va fi la un super preț.
Mircea Filipescu
14 ian. 2024, 18:35
Ofertă colosală la LIDL! Produsul preferat al românilor este la un super preț începând de luni. Va fi bătaie la rafturi
Ofertă colosală la LIDL! Produsul preferat al românilor este la un super preț începând de luni.

Ofertă colosală la LIDL! Produsul preferat al românilor este la un super preț începând de luni. Începând de luni, LIDL va aplica la anumite produse alimentare o super reducere, iar unele dintre ele vor putea fi achiziționate chiar și cu 37% mai ieftin.

Citește și Lidl lansează gama de unelte Parkside la super – prețuri. Cât timp vor fi disponibile și cât costă

Ofertă colosală la LIDL! Produsul preferat al românilor este la un super preț începând de luni

Retailerul german a anunțat că primul aliment aflat pe lista celor cărora li se aplică reduceri colosale se află fleica de porc. De luni, clienții LIDL vor putea achiziționa 100 de grame de fleică de porc cu doar 1,99 lei. Astfel, pentru acest produs se va aplica o reducere de 33% prețului de 2,99 lei.

Totodată, o reducere de 37% se va aplica unei sticle de bere blondă de jumătate de litru. De la 3,19 lei, o sticlă va costa începând de pe data de 15 ianuarie, 1,99 lei.

În mega oferta LIDL se află și pastrama de oaie. Pentru un pachet de 250 de grame, prețul va fi de 13,99 lei. Se va aplica o reducere de 30% prețului de 19,99 lei.

Mai mult, pentru o cutie de 241 de grame de sushi, românii vor scoate din buzunar suma de 16,99 lei. Iar, un kilogram de găină va costa 7,99 lei. Pentru 100 de grame de șuncă de curcan se va aplica o reducere de 21%. De la 3,19 lei, produsul va costa 2,49 lei.

În plus, 200 de grame de salam va costa de luni la LIDL, 5,99 lei, prețul inițial fiind de 7,49 lei (reducere de 20%). Un pachet de 200 de grame de șuncă din pulpă de porc va costa 7,99 lei. Prețului inițial, 9,69 lei, i se va aplica o reducere de 17%, scrie cancan.ro.

Tot începând de luni, 15 ianuarie, un pachet de 250 de grame de crenvurști de porc va costa 5,49 lei, asta în timp ce o cutie cu 6 bucăți cu gogoși cu brânză de vaci va costa 7,99 lei. O sticlă de Sana de 400 de grame va fi 2,49 lei.

Clienții LIDL care doresc să cumpere smântână vor avea parte de o surpriză și asta pentru că de săptămâna viitoare se aplică o reducere 20% cutiei de 200 de grame care va costa 1,79 lei.

Retailerul german nu i-a uitat nici pe amatorii de deserturi. De luni, o cutie cu 2 eclere (260 de grame) va costa 7,99 lei, prețul inițial fiind 10,90 lei. Șase bucăți a câte 100 de grame de desert cremă caramel va costa 6,49 lei. Se aplică o reducere de 25% prețului inițial de 8,72 lei.

Citește și Super ofertă la Lidl. Produsul care îţi strică dieta de după Sărbători. Atenţie, regulă nouă la Lidl şi Kaufland privind parcarea

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!