Lidl lansează gama de unelte Parkside la super – prețuri. Cât timp vor fi disponibile și cât costă

Lidl scoate la vânzare o nouă gamă de unelte Parkside. Iubitorii de bricolaj sunt în extaz și abia așteaptă să achiziționeze cât mai multe din ele.

11 ian. 2024, 09:55
Lidl lansează gama de unelte Parkside la super – prețuri. Cât timp vor fi disponibile și cât costă

Uneltele Parkside de la Lidl sunt gândite pentru a oferi eficiență maximă și ușurință în utilizare. Sunt ideale pentru o mulțime de proiecte, iar raportul calitate – preț e ce le recomandă în mod special.

Unul dintre produsele din această gamă e mașina de găurit și înșurubat cu acumulator. Vine echipată cu un reductor cu 2 trepte de viteză, turație reglabilă fără trepte intermediare și o funcție Quickstop. Cu un cuplu maxim de 35Nm și 20 + 1 trepte de cuplu, inclusiv o treaptă de găurire, mașină este un instrument considerat de mulți drept indispensabil. Încărcătorul său de 2,4 A are dezactivare automată a încărcării, asigurând astfel o durabilitatea a bateriei. Prețul pentru acest produs de pe rafturile Lidl este de 299 RON.

Citește și Ikea, mesaj important pentru clienți. Produs periculos, cu risc de arsuri și electrocutare. Dacă îl aveți, îl puteți returna și primiți banii înapoi

Un alt produs este șlefuitorul pentru pereți și podele, care vine cu o funcție de aspirare integrată. Are două accesorii care se schimbă ușor, inclusiv un disc tip oală din metal dur și un disc pentru șlefuit, șlefuitorul este ideal pentru lucrări de finisare. Turația sa la mersul în gol este de 410-1900 rpm, iar diametrul discului pentru șlefuit este de 180mm. Capacitatea sacului colector este de 25L, facilitând curățenia în timpul lucrului. Se vinde la același preț de 299 de lei.

Parkside are și o unealtă multifuncțională, care vine cu un accesoriu pentru sursa externă de aspirare a prafului. Viteza motorului variază între 15.000 și 21.000 rpm, iar funcția Quick Lock facilitează schimbarea rapidă și ușoară a accesoriilor. Pasionații de bricolaj vor fi nevoiți să scoată 149 RON din buzunar pentru această unealtă.

Și fierăstrăul circular staționar face parte din această gamă din oferta Lidl. E echipat cu ghidaj de laser pentru tăieri exacte, cap de tăiere înclinabil și dispozitiv de strângere. Are o turație la mersul în gol de 4.900 rpm și poate tăia materiale de până la 120mm în lungime și este oferit la prețul de 379 RON.

Citește și Salarii 2024. Lovitură pentru anumiți angajaţi – Anul 2024 nu va aduce nicio majorare pe card

Produsele din această gamă se regăsesc în toate magazinele Lidl începând de astăzi până în data de 14 februarie 2024.