Oferta de angajare care i-a entuziasmat pe aplicanți. 7.500 de euro pentru șase săptămâni de lucru. Care sunt cerințele

Un anunț de angajare a unei bone a părut foarte tentant și de nerefuzat la prima vedere. Ulterior, însă, când au citit cerințele postului, doritorii s-au gândit de două ori dacă să accepte sau nu.

30 apr. 2023, 17:20
Oferta de angajare care i-a entuziasmat pe aplicanți. 7.500 de euro pentru șase săptămâni de lucru. Care sunt cerințele

Un cuplu din Austria a conceput anunțul pentru că urmează să devină părinți în luna iulie și au început deja căutările pentru o bonă.

Cei doi sunt dispuși să plătească suma de 7.500 de euro pentru șase săptămâni de lucru. Ei au spus că oferă 250 de euro pe zi.

Citește și Joburi la Profi: transport, extra zile de concediu, abonament sportiv. Salariu de 3.000 de lei net/lună

E o ofertă destul de avantajoasă pentru cele care se gândesc să aplice. Totuși, în anunț nu e specificat nimic legat de vreo zi liberă în intervalul respectiv.

Familia respectivă, care locuiește în regiunea Carintia, în sudul Austriei, așteaptă venirea pe lume a unei fetițe în jurul datei de 7 iulie.

Care sunt condiții oferirii acestui job full-time

„Se lucrează între 12 și la 18 ore pe zi”, iar anunțul nu spune nimic nici despre zile libere, nici despre asigurarea de sănătate.

Citește și Abonamente la sală pentru salariați pe banii angajatorilor. Ce trebuie să faci ca să-ți decontezi abonamentul pentru sport la angajator

Bona trebuie să se ocupe de baia nou-născutului, schimbarea scutecelor, adormit, spălatul hainelor, igienizare și pregătirea biberoanelor, plimbări în aer liber, crearea unei rutine optime de somn pentru bebeluș și documentarea creșterii în greutate. Se cere, de asemenea, ca bona să aibă experiență cu nou-născuți.

Cuplul a precizat în anunț că e importantă cunoașterea limbii engleze, dar că nu e neapărat un motiv de respingere. Aceeași precizare a fost făcută și pentru limba germană.