Ofertă de la Tarom! Compania a pus în vânzare bilete la prețuri reduse consistent

Transportatorul aerian naţional Tarom a anunţă din nou oferte de bilete ce pornesc de la 99 de euro, dacă sunt achiziţionate în perioada 27 mai – 1 iunie, arată un comunicat transmis luni de companie.

RomaniaTV.net
27 mai 2019, 08:13
Ofertă de la Tarom! Compania a pus în vânzare bilete la prețuri reduse consistent

Însă, condiţia este ca perioada de călătorie să fie între 1 octombrie – 15 decembrie 2019, potrivit companiei.

„Oferta este valabilă pentru călătorii dus – întors în perioada 1 octombrie – 15 decembrie 2019 (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate”, informează comunicatul.

Toţi pasagerii beneficiază gratuit de transport al bagajului de cală, catering la bord, respectiv check-in.

Astfel, variantele de călătorie sunt: de la 99 euro, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Roma, Atena, Salonic, Istanbul, Viena; de la 119 euro, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Erevan, Tbilisi, Belgrad, Chişinău, Frankfurt, Munchen, Hamburg, Praga, Tel Aviv, Cairo, Londra, Stockholm; de la 149 euro, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Amman, Paris, Nisa, Amsterdam, Bruxelles, Beirut, Madrid, Barcelona.

Perioada minimă de şedere la destinatie este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică, iar perioada maximă de şedere la destinaţie este de 14 zile.

„Modificarea datelor de călătorie poate fi facută doar cu plata diferenţei până la tariful disponibil şi aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 50 euro/ echivalentul monedei de plată”, mai spun reprezentanţii Tarom.

Rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă.

„Locurile la această ofertă sunt limitate şi sunt disponibile doar pe zboruri Tarom selecţionate”, mai arată comunicatul.