Oferta de muncă disponibilă acum la Germanos

Germanos face angajări în această perioadă la Bucureşti, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Bistriţa, Zalău, Salonta, Galaţi, Iaşi, Fălticeni, Suceava, Arad, Craiova, Braşov, Caracal. Iată posturile vacante şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
10 oct. 2015, 08:22
Oferta de muncă disponibilă acum la Germanos

Oferta de muncă la Germanos

Germanos angajează pe postul de operator date la Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de şcoală profesională sau de liceu, are experienţă în muncă, din care cel puţin un an experienţă în postul de operator date sau operator call center.
16 octombrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Germanos angajează reprezentanţi de vânzări la Baia Mare, Salonta, Galaţi, Iaşi, Fălticeni, Suceava, Arad, Craiova, Braşov, Caracal, Zalău, Bistriţa, Râmnicu-Vâlcea, Piteşti.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii finalizate, are un an experienţă într-un post similar, are bune cunoştinţe de operare calculator (Word, Excel, navigare internet), are cunoştinţe de bază de utilizare case de marcat electronice, e orientat spre rezolvarea problemelor, are spirit de echipă, e orientat către client.

Până pe 7 noiembrie se primesc candidaturi pentru locul de muncă vacant la Germanos la Baia Mare. Informaţii suplimentare, aici.

Termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul de reprezentant de vânzări vacant în oraşele Salonta, Galaţi, Iaşi, Fălticeni, Suceava e 25 octombrie. Detalii găsiţi aici.

24 octombrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante la Germanos în oraşele Arad, Craiova, Braşov, Caracal. Amănunte despre postul de reprezentant de vânzări disponibil la Germanos în aceste oraşe, aici.

16 octombrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul de reprezentant de vânzări vacant la Germanos în Zalău, Bistriţa, Râmnicu-Vâlcea, Piteşti. Detalii găsiţi aici.