Oferta de muncă la Dedeman pentru absolvenţi de studii medii

Oferta de muncă la Dedeman include locuri de muncă la Slatina, Cluj, Roman, Târgu-Jiu, în această perioadă. RomaniaTV.net vă spune ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
18 iul. 2014, 07:41
Oferta de muncă la Dedeman pentru absolvenţi de studii medii

Dedeman angajează pe postul de stivuitorist la Slatina.

Te califici pentru acest post dacă ai autorizaţie ISCIR, ai experienţă în manipularea materialelor de construcţii cu stivuitorul, eşti dispus la efort fizic şi la manipulare de marfă, eşti harnic, responsabil, onest. 

18 august este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru locul de muncă disponibil la Dedeman în Slatina. Amănunte, aici.

Dedeman angajează doi dispeceri de monitorizare la Târgu-Jiu. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai atestat de agent de pază, ai experienţă relevantă în utilizarea echipamentelor de supraveghere video, ştii să operezi în Office, ai atenţie distibutivă, capacitate de analiză şi abilităţi de coordonare a echipei. Candidatul potrivit pentru acest post nu are antecedente penale şi, preferabil, are cunoştinţe despre materiale de construcţii. Până pe 16 august se primesc candidaturi pentru locurile de muncă vacante la Dedeman, în Târgu-Jiu. Detalii, aici.

Dedeman angajează un coordonator administrativ la Roman. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii tehnice, are minimum doi ani experienţă în domenii reglementate de ISCIR (condiţia se aplică doar pentru cei cu studii medii), ştie să opereze în Office, are atenţie distributivă, poate lucra independent, are abilităţi de coordonare a echipei. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în utilizarea echipamentelor de supraveghere video. Amănunte, aici.

Dedeman angajează cinci consultanţi vânzări la Cluj.
Candidaţii ideali pentru acest post au cel puţin studii medii, au excelente abilităţi de comunicare, de muncă în echipă şi de relaţionare, sunt orientaţi spre învăţare, au abilităţi de analiză şi sunt dispuşi la efort fizic şi manipulare de marfă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii cu experienţă în domeniul materialelor de construcţii/instalaţiilor.
Detalii, aici.
Până pe 15 august se primesc CV-uri pentru posturile vacante la Dedeman, enumerate mai sus.

Dedeman angajează un recepţioner marfă la Timişoara.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii medii, eşti dispus la efort fizic şi manipulare de marfă, ai abilităţi de comunicare, relaţionare, muncă în echipă şi, preferabil, ai mai lucrat în domeniul recepţiei materialelor de construcţii.
29 iulie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Dedeman. Amănunte, aici.