Oferta de muncă la Germanos: ce locuri de muncă sunt vacante şi unde

Germanos face angajări la Bucureşti şi la Braşov, în această perioadă. RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă la Germanos şi până când se primesc CV-uri pentru locurile de muncă disponibile. 

RomaniaTV.net
10 iul. 2014, 11:49
Oferta de muncă la Germanos: ce locuri de muncă sunt vacante şi unde

Germanos angajează nouă reprezentanţi de magazine la Braşov şi Bucureşti. Te califici pentru acest post dacă ai studii medii, ai cunoştinţe de operare PC şi cunoştinţe de bază de utilizare case de marcat electronice. Trebuie să fii orientat către clienţi şi către soluţionarea problemelor, să ai iniţiativă, să ai spirit de echipă şi, preferabil, să ai experienţă într-un post similar, ca să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post.

31 iulie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru locurile de muncă vacante la Germanos, la Braşov şi Bucureşti. Detalii, aici.

Germanos angajează pe postul de specialist suport în Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii medii, ai cel puţin un an experienţă în vânzări retail, distribuţie sau customer care, ai cunoştinţe medii de limba engleză, eşti rezistent la stres, ai spirit de echipă, eşti orientat către clienţi şi către rezultate, ai abilităţi organizatorice, poţi prioritiza şi ai iniţiativă.
3 august este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru locul de muncă vacant la Germanos în Bucureşti. Amănunte, aici.