Germanos face angajări în toată ţara. Te califici dacă ai minimum studii medii

Germanos face angajări în oraşele Sibiu, Cluj, Focşani,  Galaţi, Brăila, Giurgiu, Buzău, Timişoara, Alba Iulia, Bucureşti, Sighişoara, Sighet. RomaniaTV.net vă spune ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
27 sept. 2014, 06:41
Germanos face angajări în toată ţara. Te califici dacă ai minimum studii medii

Germanos angajează reprezentanţi de vânzări la Sibiu, Cluj, Focşani, Galaţi, Brăila, Giurgiu, Buzău, Timişoara, Alba Iulia, Bucureşti, Sighişoara, Sighet, în această perioadă.
Candidatul potrivit pentru postul de reprezentant de magazin are studii medii, are cunoştinţe de operare PC şi cunoştinţe de bază de utilizare case de marcat electronice. Trebuie să fii orientat către clienţi şi către soluţionarea problemelor, să ai iniţiativă, să ai spirit de echipă şi, preferabil, să ai experienţă într-un post similar, ca să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post.
5 octombrie este ultima zi în care se primesc candidaturile pentru postul de reprezentant vânzări, vacant la Germanos în Sibiu, Cluj, Focşani. Informaţii suplimentare, aici.

Candidaţii din Botoşani şi din Iaşi pot trimite CV-uri pentru postul disponibil la Germanos în oraşele lor, până pe 6 octombrie. Amănunte, aici şi aici.

16 octombrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul disponibil la Germanos în următoarele oraşe: Galaţi, Brăila, Giurgiu, Buzău, Timişoara. Informaţii suplimentare găsiţi aici.

Până pe 17 octombrie se primesc candidaturi pentru postul de reprezentant de vânzări disponibil la Germanos în Alba Iulia. Detalii, aici.

18 octombrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul de reprezentant de vânzări la Germanos, disponibil în Bucureşti, Sighişoara, Sighet (click pe oraşe pentru detalii).