Oferta de muncă la gigantul american Kellogg's: Ce locuri de muncă vacante are în România

Publicat: Miercuri, 09 Iulie 2014 09:18 // Actualizat: Miercuri, 09 Iulie 2014 14:03 // Sursa: romaniatv.net

Kellogg's, unul dintre cei mai mari producători mondiali de cereale pentru micul dejun, deschide un centru de servicii la Bucureşti, în Floreasca Business Center. În biroul local al gigantului american vor lucra specialişti în finanţe care vor gestiona operaţiunile grupului din 20 de state europene. 

Foto: http://passionatepennypincher.com/

Kellogg's este primul producător de cereale pentru micul dejun, din lume.

Fulgii de porumb au fost inventaţi şi comercializaţi pentru prima oară de medicul american John Harvey Kellogg, în 1895 şi, în scurt timp, au cucerit Statele Unite ale Americii şi întreaga lume.

În prezent, gigantul Kellogg's angajează 55 de finanţişti şi un manager de resurse umane în Capitală.

Candidatul potrivit pentru postul de manager de resurse umane la Kellogg's are studii superioare în Managementul Resurselor Umane sau într-un domeniu conex, preferabil şi un masterat în domeniu, are, de asemenea, expertiză în resurse umane, ştie să opereze în Office - Word, PowerPoint, Excel, şi excelente cunoştinţe de limba engleză.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au certificare Six Sigma sau LEAN şi au experienţă într-o multinaţională şi într-un centru de servicii.

Kellogg's mai angajează şi pe postul de finance pricing and intercompany team lead.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii superioare în Management, Business, Finanţe, Contabilitate. Trebuie să vorbeşti fluent limba engleză şi să cunoşti încă o limbă străină (spaniolă, italiană, franceză sau germană), să ai certificare ACA, CIMA sau ACCA, să ai experienţă solidă în contabilitate, experienţă de management, cunoştinţe solide de ERP, de Office şi Excel, ca să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post.

Candidaţii interesaţi de acest post sunt ofertaţi cu salarii competitive, asigurare medicală, tichete de masă, bonusuri anuale şi 23 de zile de concediu pe an.

Kellogg's angajează pe postul de finance (OTC) team lead – back office.

Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii şi experienţă solidă în zona de order-to-cash sau într-un domeniu conex, vorbeşti fluent limba engleză şi o a doua limbă străină, ai experienţă în supervizare, ai experienţă în managementul relaţiilor cu clienţii, ştii să lucrezi cu ERP, ai excelente abilităţi de comunicare, de analiză şi de rezolvarea problemelor.

Lista completă a exigenţelor impuse de Kellogg's pentru acest post, aici.

Kellogg's mai angajează şi pe postul de finance deductions & credit associate, pe postul de finance customer accounts & deductions associate, pe poziţia de finance manager – procure to pay şi de finance technical e-invoicing associate.

Consultaţi aici lista completă a locurilor de muncă disponibile acum la Kellogg's.

Printre brandurile care l-au făcut celebru pe gigantul american Kellogg's se numără: Corn Flakes, Pringles, Frosties, Crunchy Nut, Froot Loops, Kellogg’s Raisin Bran, Kellogg's Frosted Flakes.

Grupul Kellogg's are mai bine de 30.000 de salariaţi în cele peste 180 de ţări în care este prezent.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
09 iul 10:23
....byline --> Kellogg’s, unul dintre cei mai mari producători mondiali de cereale pentru micul dejun, deschide un...
09 iul 10:00
...pentru micul dejun, deschide un centru de servicii la Bucureşti, în Floreasca Business Center. Citește mai departe… …read more ...
1
EUR
4.8422
RON
25 May
noapte 9 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H