Oferta de muncă la H&M: caută de la agenţi de vânzări până la manageri de departament

H&M face angajări în Botoşani, Bacău, Cluj, Piatra Neamţ, Sibiu, Timişoara, Suceava şi Târgu-Jiu, în această perioadă. RomaniaTV.net vă spune ce profiluri caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.

RomaniaTV.net
30 iul. 2014, 07:08
Oferta de muncă la H&M: caută de la agenţi de vânzări până la manageri de departament

Oferta de muncă disponibilă acum la H&M

H&M angajează 10 agenţi de vânzări la Timişoara şi Cluj.
Te califici pentru postul de agent de vânzări la H&M dacă ai minimum un an experienţă în domeniul serviciu clienţi, de preferat în retail, ai excelente abilităţi de lucru în domeniul serviciu clienţi, ai abilităţi de comunicare şi de organizare, poţi respecta termenele-limită impuse, poţi prioritiza şi eşti dispus să munceşti la final de săptămână.
4 august este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru locurile de muncă vacante la H&M în Timişoara şi Cluj. Amănunte, aici.

H&M angajează 10 asistenţi de vânzări şi la Suceava, Botoşani, Bacău.
Până pe 21 august se primesc CV-uri pentru locurile de muncă ofertate de H&M la Suceava, Botoşani, Bacău. Detalii, aici.

H&M angajează 20 de asistenţi de vânzări la Piatra Neamţ şi Târgu-Jiu.
29 august este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul ofertat de H&M la Piatra Neamţ şi Târgu Jiu. Mai multe informaţii găsiţi aici.

H&M angajează doi oameni pe postul de department manager în Cluj şi Sibiu.
Candidatul ideal pentru acest post are experienţă în instruirea personalului, are abilităţi organizatorice şi analitice dovedite, are abilităţi excepţionale în domeniul serviciu clienţi şi relaţii interpersonale. Are, de asemenea, abilităţi de planificare şi poate stabili rutine eficiente pentru comunicare excelentă cu toţi membrii echipei. Nu în ultimul rând, candidatul potrivit pentru acest post este dispus să muncească seara şi la sfârşit de săptămână.
Până pe 28 august se primesc candidaturi pentru postul vacant la H&M în Cluj şi Sibiu. Mai multe detalii găsiţi aici.