Oferta de muncă pentru electricieni: salarii de până la 3.100 de lei net lunar, bonus de performanţă de 150 de lei

O fabrică de ciocolată angajează electricieni pe care-i ofertează cu salarii nete cuprinse între 2.000 de lei şi 3.100 de lei lunar, tichete de masă în valoare de 247 de lei pe lună, bonusuri de performanţă de 150 de lei, abonamente medicale la Sanador, transport asigurat la muncă

RomaniaTV.net
22 feb. 2018, 10:10
Oferta de muncă pentru electricieni: salarii de până la 3.100 de lei net lunar, bonus de performanţă de 150 de lei

O firmă de recrutare caută electricieni automatişti pentru mentenanţă la o fabrică de ciocolată.
Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi contracte de muncă pe perioadă nedeterminată, salarii nete cuprinse între 2.000 de lei şi 3.100 de lei lunar, tichete de masă în valoare de 247 de lei pe lună, bonusuri de performanţă de 150 de lei, abonamente medicale la Sanador, transport asigurat la muncă.

Ce trebuie să ştie candidaţii potriviţi pentru aceste posturi:

Aceştia trebuie să aibă calificare în meseria de electrician, cunoştinţe despre echipamente electrice pentru automatizari industriale, atenţie la detalii, cunoştinţe elementare ale regulilor de igienă şi siguranţă alimentară. Preferabil, candidatul ideal pentru acest post are doi – trei ani experienţă într-un post similar.

Ce vor face oamenii angajaţi în aceste locuri de muncă:

  • vor monitoriza, întreţine şi repara reţelele de joasă tensiune, tablourile electrice, sursele de alimentare, componentele de automatizare, echipamentele;
  • vor verifica şi întreţine echipamentele, astfel încât acestea să fie permanent în stare de funcţionare normală;
  • vor monitoriza parametrii de funcţionare a echipamentelor utilizate în procesul de producţie;
  • vor realiza operaţii de cablare pentru surse de energie electrică;
  • vor realiza şi monitoriza lucrarile de întreţinere pentru echipamentele care furnizează utilităţile necesare funcţionării.

Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.