Oferta de muncă pentru oameni cu studii medii, plătită cu salarii cuprinse între 1.700 lei şi 2.000 lei pe lună

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă în această perioadă pentru candidaţii cu studii medii şi plătită cu salarii care pornesc de la 1.700 lei pe lună şi care ajung la 2.000 lei lunar. Iată ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi pentru posturile disponibile. 

RomaniaTV.net
15 aug. 2016, 06:27
Oferta de muncă pentru oameni cu studii medii, plătită cu salarii cuprinse între 1.700 lei şi 2.000 lei pe lună

O firmă angajează un şef formaţie atelier confecţii. Te califici pentru acest post dacă ai cunoştinţe tehnice, ai mai creat tipare vestimentare pentru femei, ai abilităţi de organizare, comunicare, lucru în echipă, dovedeşti o bună cunoaştere a maşinilor de lucru. 

Angajatorii oferă pentru acest post salarii lunare de 2.000 lei.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care-l puteţi consulta la acest link.

O firmă angajează pe postul de electromecanic service scule electrice.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, este dinamic, serios, cinstit, organizat, responsabil. Are, de asemenea, permis de conducere categoria B, cunoştinţe solide de mecanică, de reparaţii echipamente electrice sau electronice.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii de 1.800 lei şi tichete de masă. Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O companie angajează lucrători comerciali pe care-i ofertează cu salarii de 1.700 lei net. Te califici pentru acest post dacă ai studii medii absolvite, eşti entuziast, motivat, dinamic, ai iniţiativă, eşti orientat şi deschis către clienţi, flexibil, responsabil. 

Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care-l puteţi consulta la acest link.


loading...
Partenerii noștri