Oferta de muncă pentru recrutori: salariu de cel puţin 3.000 de lei „în mână” şi bonus de la 750 de lei

Firma de consultanţă IoTH angajează în această perioadă pe poziţia de Associate Recruiter pe salarii nete care pornesc de la 3.000 de lei pe lună.

RomaniaTV.net
16 ian. 2018, 06:41
Oferta de muncă pentru recrutori: salariu de cel puţin 3.000 de lei „în mână” şi bonus de la 750 de lei

„Avem nevoie de noi colegi cu o perspectivă umanistă, cu abilităţi de conducere şi capacitatea de a reuşi într-un mediu de lucru accelerat. Dacă ai o atitudine şi o minte antreprenorială şi eşti un inovator care iniţiază în mod constant noi modalităţi de a construi şi menţine relaţii de business, te aşteptăm în echipă IoTH”, spun angajatorii în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete de minimum 3.000 de lei pe lună şi cu bonusuri de recrutare care încep de la 750 de lei.

„Vei identifică şi recruta cele mai strălucite minţi tehnice din lume. Recruterul pe care îl dorim în companie va fi responsabil pentru identificarea și angajarea talentelor de top pentru a sprijini departamentul nostru de business”, se mai arată în anunţul de recrutare.

Profilul candidatului căutat de angajatori

Angajatorii caută o persoană integră, orientată spre rezultate, cu atitudine pozitivă, energică, serioasă. Omul potrivit pentru acest post e adaptabil, poate performa autonom, e flexibil, are excelente abilităţi de comunicare, negociere, de analiză şi evaluare a candidaţilor în cadrul interviurilor de angajare. E, de asemenea, creativ şi dornic să se perfecţioneze în permanenţă. Cunoaşterea limbii engleze este obligatorie pentru acest post. Sunt avantajaţi la angajare cei care cunosc o a doua limbă străină.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link


loading...
TopArticole1 / 6