Ofertă de senzaţie de la Lidl. Două produse utile pentru vacanţă la preţ de chilipir!

Românii au început deja să plece în concedii, iar Lidl și-a ajustat oferta de produse pentru a răspunde nevoilor în această perioadă. Lanțul de supermarketuri are în ofertă două produse utile la orice drum.

12 iul. 2022, 14:52
Ofertă de senzaţie de la Lidl. Două produse utile pentru vacanţă la preţ de chilipir!
Oferte incredibile la Lidl începând de luni

Ofertă de senzaţie de la Lidl. Astfel, o geantă cu două compartimente cu protecție RFID, disponibilă în mai multe versiuni, este disponibilă la prețul de doar 44 de lei. Gențile sunt realizate din poliester rezistent la tăiere și au întăritură metalică în anumite zone. Cureaua are lungime reglabilă. Cele trei versiuni au dimensiunile: 32,5 x 15 x 5 cm, 23 x 17,5 x 8 cm și 20 x 24,5 x 8 cm. Tehnologia RFID protejează cardurile contactless astfel încât să nu fie citite de dispozitive aduse de infractori în apropierea lor.

Oferte de angajare la Lidl, Kaufland, Carrefour şi Profi: „Sunt persoane care vin o zi și după dispar”

Ofertă de senzaţie de la Lidl. De asemenea, un alt produs util de la Lidl, pentru cei care zboară cu avionul, este cântarul de bagaje disponibil în magazinele retailerului. Dispozitivul, marca SilverCrest, are funcție TARA și suportă o greutate maximă de 50 kg. Cântarul se închide automat după ce nu mai este folosit. Dispozitivul funcționează cu o baterie, care este inclusă în pachet. Și acest dispozitiv beneficiază de garanție de trei ani. Cântarul costă 25 de lei.

Taxă de solidaritate pentru marile companii din România. Giganți precum Kaufland, Ford și Lidl ar urma să plătească 1% din cifra de afaceri statului român

Tot pentru călătorii mai sunt utile încărcătorul wireless magnetic pentru iPhone și cablul cu trei capete diferite (USB-C, Lightning și micro-USB). Acestea costă 65 de lei, respectiv 55 de lei.