Ofertă fabuloasă la Lidl în acest weekend. Produsul cu care vei face un prânz festiv în familie e redus cu 40%. Comparaţie preţuri Carrefour, Lidl, Kaufland, Mega-Image, Metro şi Profi

Cei care vor să se delecteze cu un cordon bleu de curcan o pot face fără griji. La acest produs, prețul este redus cu 40%, de la 21,99 lei la 12,99 lei.

03 feb. 2024, 16:52
Ofertă fabuloasă la Lidl în acest weekend. Produsul cu care vei face un prânz festiv în familie e redus cu 40%. Comparaţie preţuri Carrefour, Lidl, Kaufland, Mega-Image, Metro şi Profi
Produsul preferat al românilor va fi la un super preț începând de pe 20 noiembrie.

Lidl bagă la ofertă, la acest sfârşit de săptămână,  un produs pe care românii îl adoră, din marca Pilos . De altfel, clienții s-au obișnuit deja ca la fiecare final de săptămână să curgă cu oferte. De această dată însă, reducerile sunt de-a dreptul fabuloase.

În magazinele Lidl din întreaga țară găsim o gamă largă de produse. De la diferite alimente la prețuri avantajoase, până la produse de îngrijire personală ori unelte din gama celebră Parkside.

Iar prețurile sunt unele cât se poate de accesibile. Ce urmează însă de sâmbătă, 3 februarie 2024, la Lidl? În Super Weekend, un produs adorat de români va avea un preț redus cu 40%.

Este vorba despre brânza proaspătă de vaci de la Pilos, o gamă extrem de accesibilă. Aceasta se vinde cu doar 3,95 de lei la Lidl în acest weekend, în loc de prețul inițial de 6,59, conform catalogului publicat de retailer, scrie fanatik.roIar aceasta nu este singura reducere semnificativă din Super Weekend. Cei care vor să se delecteze cu un cordon bleu de curcan o pot face fără griji. Și la acest produs, prețul este redus cu 40%, de la 21,99 lei la 12,99 lei.

De unde este carnea de mici de la Kaufland. Surpriză şi în ceea ce priveşte carnea de porc şi de vită

La ofertă mai sunt și bananele. În acest caz vorbim despre o reducere de 30%. Un kilogram costă doar 4,89 lei, în loc de 6,99 lei prețul inițial. Și lista de oferte continuă în Super Weekend la Lidl.

Conform catalogului publicat de marele retailer, carnea de porc pentru gulaș are și ea un preț îndrăzneț. O caserolă de 600 de grame costă doar 12,99 lei, față de prețul inițial de 17,99 lei. Este vorba despre o reducere de 27%.

Un alt produs care face parte din oferta Lidl este hârtia prosop pentru bucătărie. Cei care ajung în magazine în Super Weekend pot achiziționa role de bucătărie de la Pufina, cu trei straturi, pentru doar 17,99 lei. În cazul acestui produs însă, stocurile sunt limitate.

 

De unde cumperi mai ieftin carne și legume: Carrefour, Lidl, Kaufland, Mega-Image, Metro sau Profi?

Consiliul Concurenței a realizat o analiză referitoare la supermarketurile de unde cumperi mai ieftin carne și legume.

Au fost analizate prețurile de la supermarketurile Carrefour, Lidl, Kaufland, Mega-Image, Metro, Profi, ne-a precizat Consiliul Concurenței într-o analiză comparativă.

Perioada comparată a fost decembrie 2023 – iunie 2023. În medie, prețurile au scăzut cu 23% la făină, 20% telemea, cu 13% la mere și la cartofi, cu 5% la ouă și cu 6% la zahăr, 10% la aripi de pui, 7% la carnea de pui, 5% la ouă, 4% la carnea de porc, cu 5% la ulei și cu 3% la zahăr.

Cum s-au ieftinit următoarele produse:

Produs: PULPE de PUI

Carrefour: – 4%

Lidl: – 13%

Kaufland: – 15%

Mega-Image: 0%

Metro: – 5%

Profi: – 22%

Produs: Carne de porc fără os

Carrefour: – 5%

Lidl: – 7%

Kaufland: + 2%

Mega-Image: -8 %

Metro: – 2%

Profi: – 2%

Program magazine 2024. Ce orar au cele mai vizitate magazine din țară, Lidl, Kaufland, Carrefour, Mega Image și Auchan. Program redus în weekend!

Produs: aripi pui

Carrefour: – 11%

Lidl: – 14%

Kaufland: – 13%

Mega-Image: -11 %

Metro: – 5%

Profi: – 19%

Produs: roșii

Carrefour: – 5%

Lidl: – 3%

Kaufland: – 4 %

Mega-Image: – 17%

Metro: – 2%

Profi: – 9%

Produs: ceapă

Carrefour: – 41%

Lidl: – 44%

Kaufland: -43 %

Mega-Image: -55 %

Metro: – 43%

Profi: – 52%

Produs: mere

Carrefour: – 9%

Lidl: – 10%

Kaufland: -6 %

Mega-Image: -15 %

Metro: 4%

Profi: – 12%.

Mai multe prpduse AICI

Care au fost produsele cu preţ plafonat

pâine albă simplă cu gramaj cuprins între 300-500 grame, fără specialități;

lapte de vacă de consum 1 l, grăsime 1,5%, cu excepția UHT;

brânză telemea de vacă vrac;

iaurt simplu din lapte de vacă, 3,5% grăsime, cu gramaj maxim 200 grame;

făină albă de grâu ”000” până la 1 kg;

mălai până la 1 kg;

ouă de găină calibrul M;

ulei de floarea-soarelui până la 2 l;

carne proaspătă de pui și porc;

legume și fructe proaspete vrac;

zahăr alb tos până la 1 kg;

orez – bob rotund – cu gramaj cuprins între 0,5 – 1,5 kg;

cozonac, bulion de roșii, smântână, margarină, drojdie, carne tocată.