Ofertă fabuloasă pentru Florinel Coman. Becali îşi umple conturile, este RECORD pentru Liga 1

Florinel Coman traversează o perioadă fastă. Este considerat de mulţi cel mai în formă fotbalist din Liga 1, iar jocul capital cu Suedia l-ar putea regăsi în primul 11. Este un meci în care calităţile arătate de atacantul de la FCSB, 21 de ani, viteză şi execuţie, ar putea fi decisive.

08 nov. 2019, 08:01
Ofertă fabuloasă pentru Florinel Coman. Becali îşi umple conturile, este RECORD pentru Liga 1

Încântaţi de valoarea arătată de Alexandru Mitriţă la New York City, un club din MLS este gata să achite 10 milioane de euro pentru Coman. Americanii sunt dispuşi însă să ofere şi un procent important dintr-un viitor transfer. Dacă îl dă cu 10 milioane de euro, Coman ar deveni cel mai scump fotbalist român vândut din Liga 1. Recordul este deţinut tot de echipa lui Becali, Nicolae Stanciu, dat cu 9.8 milioane de euro la Anderlecht.

Pentru Coman s-a vorbit chiar de un interes al lui Manchester City, dar Mirel Rădoi nu crede în această ofertă.

„Eu nu ştiu suma pe care a oferit-o, dar e adevărat că sunt în România cu un impresar din America. Sunt mai mulţi jucători care îl interesează, iar Florinel este printre ei”, a declarat Liţă Dumitru, prezent miercuri la Digi Sport Matinal.

Oferta a ajuns la impresarul jucătorului, Ioan Becali, care discută cu Gigi Becali, vărul său, despre propunerea primită. La prima „strigare”, românii nu sunt de acord să discute nimic sub 15 milioane de euro.

Este cea mai mare propunere primită pentru Florin Coman, pe care patronul FCSB e convins că la un moment dat va câştiga zeci, chiar sute de milioane de euro. După EURO 2019, pentru „Mbappe de România” a mai fost o oferta de 8 milioane de euro, din Portugalia, pe care Becali a refuzat-o.

„Nu poți să pleci dacă ceri 250.000 de euro ca să-ți iei casă! Am fost de acord, i-am spus că ne vom socoti noi. I-am spus ‘îți dau banii, îți fac poftele, dar nu ai voie să ceri să pleci când vrei tu. Numai când vreau eu!

Ideea este că vreau să-i toate poftele, pentru a avea și el mulțumire sufletească și să nu facă mofturi”, a mai spus Gigi Becali.

„Trebuie să le fac toate poftele, știți de ce? Ca să nu vină și să-mi spună ‘patroane, tu vrei 20 de milioane pe mine, dar eu nu am casă’. Trebuie să le asigur tot confortul atât fizic, cât și mental”, a completat.


loading...