Oferta incredibilă la LIDL. Produsul pentru elevi pe care se vor bate românii de luni

Gadget-uri utile pentru birou și proiecte personale, de luni în oferta Lidl. De asemenea, multe produse speciale pentru noul an şcolar.

28 aug. 2022, 12:13
Oferta incredibilă la LIDL. Produsul pentru elevi pe care se vor bate românii de luni
Oferte incredibile la Lidl începând de luni

Săptămâna aceasta, la Lidl au fost disponibile câteva produse foarte interesante, atât pentru cei care se pregătesc de școală, cât și pentru cei care mai au de „meșterit” prin jurul casei. Se pare că Lidl va continua și săptămâna viitoare cu produse din aceste categorii, oferind o selecție de gadget-uri pentru elevi sau chiar pentru cineva care lucrează la un birou, dar și pentru cei care mai lucrează prin jurul casei la diverse proiecte personale.

În programul Back to School de la Lidl, găsim începând de luni, 29 august, câteva accesorii foarte utile. În primul rând, avem o Lampă cu LED-uri pentru iluminarea unui birou seara, pentru temele care nu se mai termină. Lampa are un consum de 10W, însă este și multifuncțională. Aceasta are termometru digital, care arată în timp real temperatura din cameră, iar afișajul arată permanent data și ora exactă. Această lampă de 59,99 lei va fi cu siguranță utilă pentru elevii care vor începe să se întoarcă la programul de făcut teme seara începând din luna septembrie.

Salariul minim creşte. Scenariile aflate pe masa Guvernului
Tot pentru elevi, Lidl introduce în ofertă o ascuțitoare electrică de creioane. Aceasta vine cu baterie în pachet și permite a ascuțirea a două tipuri de creioane, cu diametru între 9 și 12mm și cu diametru între 6 și 8 mm. Ascuțitoarea are și un capac pentru a proteja introducerea accidentală a degetelor în interior. Aceasta costă doar 27,99 lei.

Un dispozitiv pentru birou care ar putea fi util atât pentru elevi, cât și pentru părinți este Distrugătorul de documente. Acesta poate tăia documente automat, și poate fi chiar instalat pe un coș de gunoi datorită unui braț telescopic. La 79,99 lei, acest dispozitiv ar putea face aruncarea hârtiilor vechi mai simplă, fără riscul că cineva ar putea să le citească în cazul în care le găsește.

LIDL anunţă noi surprize pentru clienţi. Produsele pe care le primeşti GRATIS în toate magazinele

„Gadget-uri” utile se vor găsi la Lidl săptămâna viitoare. Tot de luni, supermarketul va băga în ofertă un Invertor pentru sudură. Acesta are cablu de 4 metri și vine cu garanție de 3 ani. Prețul este de 399 lei și va fi cu siguranță util pentru cei care au de sudat diverse prin curte.

Iar pentru că sudura implică riscuri, Lidl introduce în ofertă și două modele de mască pentru sudat. Diferențele între ele sunt de design, întrucât ambele oferă același câmp vizual de 9,2 x 4,2 cm și se pot întuneca automat în doar 0,0004 secunde atunci când detectează lumină foarte puternică de la aparatul de sudură. Acestea au și un LED integrat, pentru a ilumina zona de lucru. Masca de sudură automată costă 169 de lei.